Stičišče novih startup priložnosti

Priložnosti za nova sodelovanja in partnerstva, nove investicijske priložnosti, ... to je stičišče novih poslovnih priložnosti slovenskega startup ekosistema.

Priložnosti
Prijavi se na tekmovanje AI-BOOST "Large AI Grand Challenge"
Objavljeno 11. december 2023

Si MSP ali startup podjetje, ki ima izkušnje na področju modelov umetne inteligence? Predstavljamo ti odlično priložnost, in sicer razpis evropskega projekta AI-BOOST na temo izzivov velikih modelov umetne inteligence. 

 

Na voljo bodo denarne nagrade v skupni vrednosti 1.000.000 EUR, kar pomeni, da bodo lahko kar štirje evropski projekti pridobili do 250.000 EUR nepovratnih sredstev.

 

Ponuja pa se tudi odlična priložnost, da postaneš del mreže Evropske komisije (DG Connect- CNECT AI and Robotics and EuroHPC-JU) in pridobiš možnost uporabe zmogljivosti EuroHPC-JU ter ciljnih superračunalnikov.

 

Prijaviš se lahko najkasneje do 16. januarja, do 17:00. 

 

Več info 

 

Prijava

preberi več
Priložnosti
Pridruži se Project management Povio Akademiji v Mariboru
Objavljeno 11. september 2023

Odlična priložnost za vse študente višjih letnikov, ki vstopajo na trg dela in si želijo pridobiti praktične izkušnje - v Mariboru se začenja Povio Akademija projektnega vodenja!

 

Si nekdo, ki: 

 • rad prevzame vlogo vodje v skupini? 

 • mu ni problem opravljati več stvari hkrati? 

 • te zanima IT področje?


Svoje sposobnosti in interese lahko sedaj z udeležbo v Povio akademiji pretvoriš v uspešne strategije projektnega vodenja! 

 

S prijavo pridobiš priložnost za: 

 • (prvo) vodenje IT projektov ob podpori izkušenih mentorjev; 

 • spoznavanje skrivnosti učinkovite komunikacije ter izpopolnjevanje svojih organizacijskih veščin; 

 • širjenje znanja o različnih tehnikah projektnega vodenja in iskanja hitrih rešitev;

 • udeležbo na sklopu delavnic, plačano pripravništvo in možnost dolgoročnega sodelovanja;  

 • pridobitev certifikata s katerim lahko predstaviš pridobljene kompetence.

blog objavi si lahko prebereš več o vlogi vodje projekta v IT svetu, izkušnje preteklih udeležencev pa so opisane na spletni strani Povio Akademije.

 

Delavnice se bodo začele 13. novembra, najuspešnejši kandidati pa bodo s plačanim pripravništvom nadaljevali od 08. januarja naprej.


To je tvoja vstopnica v svet mednarodnih projektov za stranke iz Silicijeve doline in delo v mladi zagnani ekipi! Izkoristi priložnost in pošlji prijavo preko povezave. Če se ti porajajo dodatna vprašanja, lahko pišeš Miji (mija.strakl@povio.com) in bo z veseljem zagotovila vse odgovore. 

preberi več
Priložnosti
Za inovativni, trajnostni in odgovorni turizem na območju Mestne občine Koper z delavnicami in nagradnim natečajem
Objavljeno 31. avgust 2023

- Mesta občina Koper in Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper v sodelovanju z Inkubatorjem Sežana v okviru izobraževanja za turistične ponudnike Inova Tour Koper Capodistria išče sveže ideje v turizmu. Niz šestih izobraževanj, ki se začenjajo 25. septembra, turističnim ponudnikom z inovativnimi idejami prinaša priložnost za razvoj idej s podporo strokovnjakov, ki s svojimi bogatimi izkušnjami in znanjem udeležence znajo usmeriti k razvoju idej do izvedbe.

 

Za spodbudo je za udeležence razpisan tudi Natečaj za najboljše nove idejne rešitve turistične ponudbe z nagradnim skladom v višini 3.000 evrov.  Čas za prijavo se izteka; prijave so mogoče le še do 10. septembra.

 

Delavnice bodo usmerjene k spoznavanju inovativnih trendov v turizmu, oblikovanju jasnih ciljnih publik, digitalnemu marketingu ter implementaciji trajnostnih in odgovornih pristopov v turizmu. Podžupanja Mestne občine Koper Mateja Hrvatin Kozlovič je prepričana, da je natečaj odlična priložnost za odkrivanje skritih potencialov turistične ponudbe na območju Mestne občine Koper:

»Hkrati je spodbuda za vse posameznike, ki že delujejo na področju turizma ter za vse, ki si želijo razvijati svojo poslovno pot v turizmu. V Mestni občini Koper imamo vse elemente, ki omogočajo ustvarjanje edinstvene in bogate turistične izkušnje – od narave, morja, kulturne dediščine, gastronomije – sveži pogledi nanje pa jih lahko popeljejo na višjo raven v smeri trajnostnega in inovativnega razvoja.« 

Vršilec dolžnosti direktorja Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper Marko Ferluga dodaja:

»Naloga našega Zavoda je med drugim, da spodbuja sodelovanje ter povezovanje različnih akterjev in deležnikov na destinaciji, zato tudi s tovrstnimi izobraževanji skrbimo za mreženje ponudnikov in razvoj kakovostnih turističnih produktov ter posledično za dvig kakovosti turistične ponudbe na destinaciji.«

Program bo vključeval šest intenzivnih delavnic, ki jih bo v koprski poslovni enoti izvedel Inkubator Sežana.

 

Ob tem direktor Inkubatorja Sežana Dorijan Maršič dodaja:

»Koncept sodelovanja z več strokovnjaki, ki udeležence v malih skupinah usmerjajo k želenemu cilju izkazal kot izjemno učinkovit, tako pri snovanju novih poslovnih idej (npr. podjetniška šola) kot pri njihovem nadgrajevanju za vstop na tuje trge npr. scale-up akademija). Ob tem je ključna inovativnost: tako v smislu razvoja nečesa drugačnega, izstopajočega, z jasnim nagovarjanjem odgovorne in okoljsko ozaveščene ciljne publike, ki ceni lokalnost in kulturno dediščino območja kot v smislu upoštevanja odgovornega razvoja turizma, upoštevajoč trajnostni in podnebni vidik.«     

Natečaj za najboljše nove idejne rešitve turistične ponudbe z nagradnim skladom v višini 3.000 evrov je spodbuda za realizacijo novo razvitega turističnega produkta. Prav zato bodo trije izbrani ponudniki poleg denarne nagrade prejeli še možnost nadaljnjega brezplačnega poslovnega svetovanja z mentorji, ki bodo najboljše ideje pomagali pripeljati do uresničitve ter brezplačnim oglaševanjem po kanalih Visit Koper. Nagrajenci in drugi udeleženci bodo predstavljeni na zaključni prireditvi, ki bo dodatna priložnost za promocijo.

 

Izobraževanja za turistične ponudnike Inova Tour Koper Capodistria je brezplačno, prijave so mogoče do 10. septembra oz. do zasedbe prostih mest, ki so omejena na 15 udeležencev.

Več podrobnosti o predavateljih in programu ter prijavnico najdete TUKAJ

 

Za več informacij:

Inkubator Sežana, e-naslov: info@inkubator.si

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na NATO Innovation Challenge
Objavljeno 29. avgust 2023

V drugi polovici letošnjega leta bo Slovenija gostila Natov inovacijski izziv (NATO Innovation Challenge), ki bo namenjen izboljšanju vojaške mobilnosti. Njegov cilj je poiskati digitalno rešitev, ki bo omogočila usklajeno in učinkovito načrtovanje ter izvajanje vojaških premikov z uporabo vseevropskega prometnega omrežja (TEN-T).

 

Izziv se bo odvijal v štirih fazah:

 • 15. junij – 5. oktober 2023: čas predložitve predlogov
 • 5. – 25. oktober 2023: predizbor
 • 25. oktober 2023: razglasitev finalistov
 • 14. november 2023: zaključna prireditev z nastopi finalistov in razglasitvijo zmagovalca izziva

 

Natov inovacijski izziv je tekmovanje, na katerem lahko sodelujejo posamezniki, skupine, predstavniki akademske sfere in drugi udeleženci iz držav članic Nata z iskanjem inovativnih rešitev na različnih področjih, pomembnih za vojaški razvoj.

 

Serija Natovih inovacijskih izzivov, ki jo od leta 2017 organizira inovacijsko vozlišče Zavezniškega poveljstva za transformacijo, je proces ustvarjanja idej, namenjen hitremu in stroškovno učinkovitemu reševanju skupnih izzivov zavezništva in držav članic. Gre za proces, ki je odprt za vse države članice Nata in omogoča spodbujanje razvoja prihodnjih zmogljivosti, novosti pri razvoju rešitev, ohranjanje tehnološke prednosti Nata, navezovanje stikov z različnimi akterji in mreženje ter sodelovanje.

 

Podrobnosti glede prijav in scenarij izziva so na voljo na uradni strani dogodka tukaj.  

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na brezplačni podjetniški program za podjetnice #AWE
Objavljeno 07. avgust 2023

Si podjetnica in iščeš nove priložnosti? Odprte so prijave za brezplačni podjetniški program za podjetnice #AWE.

 

Iščejo se early-stage podjetnice (ekipa 1 do 5 oseb, do 500K prometa), ki govorijo angleško in si želijo nadaljnje rasti ekipe, prometa, strategije ter delati na svoji osebni in podjetniški rasti. Gre za enoletni program s pričetkom v septembru 2023, ki podpira podjetnice pri rasti.

 

Program je v celoti krit s strani U.S. Embassy Ljubljana in CEEDa. Program AWE poteka skupaj z ameriškim veleposlaništvom v Ljubljani in ameriškim zunanjim ministrstvom. Tako nastaja globalna skupnost podjetnic, v kateri je že preko 25.000 podjetnic iz 100+ držav.

 

AWEsome podjetnice 1. in 2. generacije so dosegle podjetniške preskoke, kot so:

✔️ povečanje prodaje,

✔️ učinkovitejša organizacija

✔️ planiranje,

✔️ prevetritev poslovnega modela,

✔️ preboj na tuje trge,

✔️ utrditev samozavesti,

✔️ sprememba mindseta.

 

Si tudi ti želiš postati del 3. generacije AWE podjetnic? Izkoristi priložnost in se prijavi v program. 

 

Prijave potekajo do 20. avgusta 2023.

 

Več informacij o programu

 

PRIJAVA

 

 

preberi več
Priložnosti
Sodeluj na startup tekmovanju BoostUp! East 2023
Objavljeno 10. maj 2023

Razvijaš rešitev na področju proizvodnih tehnologij? Predstavljamo ti BoostUp! East 2023 - tekmovanje za startupe, ki bo potekalo 1. junija 2023 na Dunaju v organizaciji CLC East.

 

Na natečaju lahko sodelujejo zagonska podjetja iz Avstrije, Hrvaške, Češke, Madžarske, Srbije, Slovaške in Slovenije z rešitvami na področju proizvodnih tehnologij.

 

Udeleženci se bodo potegovali za denarne nagrade v višini do 7.000 EUR in paket dostopa do tržne podpore strokovnjakov EIT Manufacturing Business Creation.

 

Več informacij o projektu BoostUp! East 2023

 

Prijava je brezplačna.

Rok za prijavo je 16. maj 2023.

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na program Ventures Thrive
Objavljeno 17. marec 2023

Imaš deep tech startup? Si želiš pridobiti 100.000 EUR,  dostop do mreže mentorjev, investitorjev in strokovnjak iz industrije iz več kot 20 držav ter spoznati najaktivnejše VC- je in poslovne angele iz celega svet? 

 

Predstavljamo ti Ventures Thrive. Gre za nov vseevropski “venture builder” program na področju deep techa. Startupom želi pomagati pri zagotavljanju financiranja brez lastniškega kapitala in povezovanju z investitorji in korporacijami, ki jim bodo omogočile preizkušanje rešitev v resničnosti. 

 

32 izbranim deep tech startupom se bo ponudila priložnost, da se vključijo v bogat startup program in pridobijo nepovratna sredstva v višini do 1 500 000 EUR. 

 

Izkoristi odlično priložnost in se prijavi. Rok prijave je le še do 23. marca 2023.

 

Več informacij in prijava

preberi več
Priložnosti
Spoznaj Dunaj preko programa Manufacturing Edition
Objavljeno 16. marec 2023

Imaš startup ali scaleup podjetje in si želiš spoznati avstrijski ekosistem? Prijavi se na Discover Vienna: Manufacturing edition, ki ga organizirata EIT Manufacturing East in Vienna Business Agency.

 

Pridobiš lahko dva meseca mentorske  podpore na področju poslovnega razvoja, dostop do intenzivnega programa za spoznavanje avstrijskega in dunajskega trga, vabilo na predstavitev vodilnih avstrijskih in srečanje z njimi, udeležbo na dogodkih “aws Connect Day” in “Manufacturing Day” ter še veliko več.

 

Prijavo lahko oddaš do 31. marca 2023.

 

Izkoristi odlično priložnost.

 

Več info in prijava

 

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na program Climate Impact Framework
Objavljeno 13. februar 2023

Želiš razumeti, izmeriti in napovedati, kako tvoj proizvod ali storitev prispeva k blaženju podnebnih sprememb in kakšen ogljični (CO2) odtis pušča tvoj proizvod?

 

Slovenski podjetniški sklad in EIT Climate KIC vabita k udeležbi v novem programu, v katerem bo v letu 2023 lahko sodelovalo 10 start-upov, scale-upov ali MSP-jev iz različnih sektorjev:

 sektor grajenega okolja: 5 start-upov, scale-upov ali MSP-jev: Marec – Julij 2023

• sektor hrane in kmetijstva: 5 start-upov, scale-upov ali MSP-jev: Maj – Oktober 2023

 

V programu bodo izbrana podjetja sodelovala s priznanimi strokovnjaki s področja vplivov na podnebje in analize življenjskega cikla (LCA) ter s pomočjo različnih orodij, metodologij in individualnega coaching-a pridobila nova znanja in se naučila razumeti, izmeriti in napovedati svoj ogljični (CO2). Ob koncu programa bodo prejela certifikat o vplivu njihovega inovativnega produkta ali storitve na blaženje podnebnih sprememb v CO2 ekvivalentu (v obliki digitalnega potrdila).

 

Program bo v celoti potekal v angleščini in vključeval eno (1) delavnico v živo v Ljubljani marca 2023 (zadnji teden) za sektor grajenega okolja in eno (1) delavnico v živo v Ljubljani maja 2023 (datum bo potrjen naknadno) za sektor hrane in kmetijstva, kot tudi online coaching srečanja po delavnici s priznanimi strokovnjaki.

 

Udeležba v programu je brezplačna! Prijave so odprte do 28.02.2023!

 

VEČ INFORMACIJ O PROGRAMU IN O PRIJAVI NAJDEŠ TUKAJ

 
preberi več
Priložnosti
Prijavi se na brezplačni program Student Entrepreneurship and Internship (SEI) 2023
Objavljeno 09. februar 2023

Že dvanajsto leto AmCham Slovenija v sodelovanju z Veleposlaništvom ZDA v Sloveniji povezuje študijske in poslovne poti skozi program podjetniške šole in pripravništva Student Entrepreneurship and Internship (SEI).

 

Dvajset študentov iz različnih univerz in študijskih programov čaka dvotedenska poletna šola podjetništva in enomesečno pripravništvo v podjetju, članu AmCham Slovenija. K prijavi spodbujamo predvsem študente naravoslovnih in tehničnih ved.

 

KAJ JE SEI?

 • Dvotedenska poletna šola podjetništva
 • Enomesečno pripravništvo v podjetju, članu AmCham Slovenija

 

KDO SE LAHKO PRIJAVI?

 • Slovenski državljani, stari med 19 in 28 let, ki so v drugem ali višjem letniku dodiplomskega študija ali na magistrskem študiju.

 

Za informacij o programu Student Entrepreneruship and Internship 2023 vabljeni na INFO SESSION, ki bo potekal v sredo, 15. februarja ob 17.00 preko zooma.

 

VEČ INFORMACIJ

preberi več
Priložnosti
Poteguj se za nagrado na področju intelektualne lastnine
Objavljeno 25. januar 2023

Svetovna organizacija za intelektualno lastnino (WIPO) je že drugo leto zapored objavila razpis za podelitev nagrad malim in srednje velikim podjetjem.

 

Na razpis se lahko do 31. marca 2023 prijavijo vsi zainteresirani MSP, ki delujejo na katerem koli od gospodarskih sektorjev ter uporabljajo vsaj eno od pravic intelektualne lastnine (avtorske in sorodne pravice, znamke, modele, patente, geografske označbe ali druge).

 

Sodelovanje na razpisu je odlična priložnost za mednarodno promocijo, zmagovalci pa bodo vabljeni na podelitev nagrad na julijski generalni skupščini WIPO, prejeli pa bodo tudi prilagojen program mentorstva za krepitev uporabe svojih pravic intelektualne lastnine, zasledovanje novih poslovnih ciljev ter širjenje svojega pozitivnega vpliva.

 

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

preberi več
Priložnosti
Si oblikovalec? Prijavi se na projekt WORTH II
Objavljeno 05. januar 2023

Projekt za kreativne oblikovalce, ki iščejo priložnost za ustvarjanje inovativnih oblikovalskih rešitev, ki prispevajo k bolj trajnostnim življenjskim slogom panog.

 

Pobuda WORTH je namenjena ustvarjanju čezmejnega in interdisciplinarnega sodelovanja med oblikovalci, rokodelci, proizvajalci, tehnološkimi in novoustanovljenimi podjetji za razvoj edinstvenih in vrhunskih izdelkov v sektorjih: moda in tekstil, obutev, krzno in usnje, pohištvo/dekoracija doma/arhitektura, dodatki in nakit.

 

Razpis je posvečen načelom pobude Novi Evropski Bauhaus, ki si prizadeva za razvoj bolj trajnostnih, vključujočih in lepših življenjskih okolij.

 

Zmagovalec bo imeli koristi inkubacijskega programa, ki vključuje:

 • Medijski komplet: mednarodni odnosi z mediji, oglaševanje in družbeni mediji
 • 10.000 € do 20.000 € financiranja
 • Udeležba na dveh mednarodnih oblikovalskih dogodkih
 • Mentorski program po meri
 • Medsektorsko sodelovanje in udeležba na dogodkih mreženja
 • Strokovne povezave
 • Vidnost njihovega poklicnega profila v galeriji WORTH

 

ROK ZA PRIJAVO: 15. februar 2023

 

 

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na Open Health Labs Startup EXPO
Objavljeno 09. avgust 2022

Pospeševalnik za digitalno zdravje Open Health Labs je objavil prijave za Startup EXPO, ki bo potekal 14. septembra preko spleta.

 

Startup EXPO bo služil kot dogodek za povezovanje med evropskimi startup podjetji in latvijskim zdravstvenim ekosistemom.

 

Predstavi svojo rešitev zdravstvenemu sistemu v Latviji in pridobi neposreden dostop do potencialnih strank in bodočih potencialnih strank!

 

Prijavi se zdaj in bodi med 30 startup podjetji z MedTech področja, ki bodo imela priložnost predstaviti svojo rešitev za spodbujanje latvijskega zdravstvenega ekosistema!

 

Prijaviš se lahko do 22. avgusta tukaj

 

VEČ INFO

preberi več
Priložnosti
Pridruži se programu za startupe MIRO
Objavljeno 04. avgust 2022

Že poznaš MIRO? Gre za spletno orodje namenjeno delu na daljavo, ki naredi sodelovanje med člani ekipe učinkovitejše in zabavnejše.

 

Sedaj imaš odlično priložnost, da se pridružiš njihovemu startup programu.

 

To je odlična priložnost zate, če imaš startup, ki:

 • je mlajši od 5 let,
 • je v neodvisni lasti in upravljanju,
 • ima manj kot 50 zaposlenih,
 • še ni zbral več kot 10 milijonov investicij,
 • dela z enim od MIRO inkubatorjev ali pospeševalnikov (med njimi je tudi Start:up Slovenija).

 

Več informacij

 
preberi več
Priložnosti
Prijavi se v program AWE - Academy for Women Entrepreneurs
Objavljeno 02. avgust 2022

Odprte so prijave za novo generacijo podjetnic v programu Academy for Women Entrepreneurs, ki podpira podjetnice pri nadaljnji podjetniški rasti.

 

Skupina izbranih podjetnic bo z izkušenimi podjetnicami ter podjetniki izmenjevala znanje in izkušnje iz prakse, kajti verjamemo, da je vsak podjetniški problem nekdo že rešil. Le spoznati ga moraš.

 

Program se začne septembra 2022, prijavite se lahko 𝗱𝗼 𝟭𝟴. 𝟴. 𝟮𝟬𝟮𝟮.

 

Več info in prijava: https://bit.ly/3NQTTud

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na She Loves Tech Global Startup Competition 2022
Objavljeno 02. avgust 2022

Prijavi se na največjo tehnološko startup tekmovanje za ženske She Loves Tech Global Startup Competition 2022. Ponovno se bodo pridružila podjetja iz več kot 70 držav.

 

 

 

To je odlična priložnost zate, če imaš:

 • tehnološki startup z MVP (Minimum Viable Product) in ste do zdaj zbrali manj kot  5 milijonov USD investicij
 • imate v ekipi vsaj eno ustanoviteljico ali je večina vaših potrošnikov in končnih uporabnikov ženskega spola.  

Več informacij

 

Prijaviš se lahko najkasneje do 12. septembra! 

 

Prijava

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na AGRO HI-TECH NATEČAJ
Objavljeno 02. avgust 2022

Na četrtem AGROBIZNIS HI-TECH natečaju iščejo ponudnike in uporabnike visokotehnoloških rešitev za učinkovito in do okolja prijazno pridelavo in predelavo hrane pri manjši porabi naravnih virov, energentov (električna in toplotna) in osnovnih resursov, kot so gnojila, FFS, voda in pogonska goriva kmetijske mehanizacije.

 

Iščejo se:

 • raziskovalne ustanove, podjetja in druge, ki razvijajo in ponujajo nove/napredne tehnologije za kmetijstvo in živilskopredelovalno industrijo;
 • kmetije, zadruge, kmetijska in živilskopredelovalna podjetja ter druge ponudnike hrane, ki so z novimi, naprednimi in okolijsko sprejemljivimi rešitvami že optimizirali pridelavo, predelavo, pakiranje ali transport hrane (končnih produktov).

 

Več infromacij 

preberi več
Priložnosti
Razvijte rešitve in pridobite do 54.000 € nepovratnih sredstev s pomočjo URBAN TECH
Objavljeno 27. junij 2022

V okviru projekta URBAN TECH je odprt poziv za vse strartupe in MSPje, da se prijavite s svojimi rešitvami za izzive različnih ustanov širom Evrope in pridobite možnost sofinanciranja razvoja vaših zamisli. Potegujte se lahko za 9.500 EUR vredno pilotiranje in minimalno sprejemljiv produkt (MVP) ter za skupna sredstva v višini 54.000€ ob zaključku projekta.

 

Za bolj podrobno predstavitev projekta URBAN TECH in vsa morebitna vprašanja organiziramo spletno srečanje URBAN TECH Info dan, ki bo potekal 12. 7. 2022 ob 14. uri na platformi ZOOM. Udeležba je brezplačna vendar je obvezna predhodna prijava, ki jo opravite TUKAJ.


Rok za prijave se izteče 14. septembra, prijave bodo potekale preko platforme F6S.

 

Več informacij najdeš tukaj.

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na BASF in si pridobi finančno podporo
Objavljeno 27. junij 2022

Letošnja glavna tema - obnovljivi viri energije - obravnava vprašanja Zelenega dogovora in se osredotoča na rešitve za ključne okoljske izzive današnjega časa. Možnost pridobiti finančno podporo imajo inovatorji in zagonske ekipe, ki štejejo do pet članov.

V prvi fazi natečaja – na lokalnem nivoju, bo žirija izbrala najboljšo idejo v skupini držav, med katerimi so Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina ter Srbija. Izbrana zmagovalna ideja bo nato novembra predstavljena na velikem finalu natečaja BASF Innovation Hub 2022, skupaj z najuspešnejšimi rešitvami iz drugih držav. Zmagovalec lokalnega dogodka prejme 2.500 EUR bruto, najboljša ideja – zmagovalka velikega finala BASF Innovation Hub-a 2022 pa 5.000 EUR bruto.
 
Več informacij o pogojih in načinu prijave je na voljo na spletni strani http://www.join-innovationhub.com/.

preberi več
Priložnosti
Odpira se pospeševalnik Rubik Garage za startupe iz CEE in SEE regije
Objavljeno 11. april 2022

Romunsko startup središče ali Rubik Hub je skupaj s skladoma VC ROCA X in SeedBlink iz Romunije ter pospeševalnikom Global Kinetics iz Silicijeve doline in Startup Wise Guys iz Estonije lansiral nov startup pospeševalnik - Rubik Garage

 

Rubik Garage je pospeševalni program brez lastniškega kapitala, ki si želi podpreti startupe iz CEE in SEE regije, da pridobijo svoj prvi krog investicij. 

 

Rubik Garage je program je brezplačen.

 

 

Osredotoča se predvsem na startupe iz področij, kot so:

 • MedTech,
 • EdTech, 
 • Climate, 
 • Tourism, 
 • Social Impact, 
 • Fintech, 
 • Smart Cities, 
 • Automation, 
 • Saas, IoT, AI, VR, AR, XR, Big Data in blockchain.

 

Če imaš inovativen startup, ki obljublja, da bo spremenil življenje kot ga poznamo, izkoristi priložnost in se prijavi zdaj! 

 

Prijave so odprte do 1. maja 2022.

 

Program se začne 18. Maja 2022 in bo potekal hibridno.

 

 

Več informacij in prijava

preberi več
Priložnosti
Razpisanih je 4,3 mio EUR semenskega kapitala za zagonska in mala podjetja
Objavljeno 31. januar 2022

Slovenski podjetniški sklad (SPS) razpisuje 4,3 mio EUR semenskega kapitala za zagonska mikro in mala podjetja s potencialom globalne rasti v obliki so-investiranja z neodvisnimi zasebnimi investitorji.

 

Slovenski podjetniški sklad (SPS) ponuja semenski kapital v obliki so–investiranja z zasebnimi investitorji v zagonska mikro in mala podjetja, kjer SPS skupaj neodvisnimi zasebnimi investitorji kot so poslovni angeli, skladi semenskega/tveganega/zasebnega kapitala ali  korporacije investira oz. zagotavlja lastniško financiranje za hitrejšo globalno rast v znesku od 100.000 EUR do 400.000 EUR na podjetje (oz. skupno od 200.000 EUR do 800.000 EUR lastniškega financiranja, saj SPS zagotavlja tudi podvojitev zneska).

 

JAVNI RAZPIS NAJDEŠ TUKAJ

 

 

Razpis bo odprt do porabe predvidenih sredstev oz. do 31.12.2022. 

preberi več
Priložnosti
Odprte so prijave za pospeševalni program Techhouse Accelerator
Objavljeno 17. januar 2022

Deluješ na področju SUSTAINABILITY, FINTECH, SERVICE BASED TECHNOLOGIES APPLICATIONS, DATA DRIVEN BUSINESS MODELS, HEALTH TECH ali INDUSTRY 4.0? Startupi pozor! Odprte so prijave za drugi pospeševalni program TECHHOUSE ACCELERATOR iz Gradca. Program se bo tvojemu startupu pomagal dvigniti na naslednjo raven.

 

Gre za pospeševalni program, ki se tudi v drugo izvaja v dveh variacijah:

ACCELERATION TOPIC TRACK je namenjen startupom v zgodnji fazi, ki dejujejo na področjih: SUSTAINABILITY, FINTECH, SERVICE BASED TECHNOLOGIES APPLICATIONS, DATA DRIVEN BUSINESS MODELS, HEALTH TECH in INDUSTRY 4.0;

 

 • PROOF OF CONCEPT TRACK pa je namenjen, startupom, podjetnim gikovskim ekipam in študentskim timom, ki tekom programa razvijajo rešitve za konkretne izzive korporativnih partnerjev programa.

Več informacij 

 

Posebnost programov je, da Techhouse ne vzame lastniškega deleža in da je tesno povezan s korporativni partnerji, potencialnimi novimi partnerji startupov, izbranih v program.

Obvezna je prisotnost na kick-offu in Demo dnevu, vse ostalo je fleksibilno in stvar dogovora. Za startupe, ki bi želeli biti fizično na lokaciji pospeševalnika, bo zagotovljena tudi nastanitev.

 

V PROOF OF CONCEPT TRACK je možen podpis pogodbe o plačljivem sodelovanju s korporativnim partnerjem že prvi teden programa.

 

Prijava

 

Rok za prijavo: 31.01.2022


Kontakt za več informacij: urska.jez@tech-house.io

 

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na slovensko-izraelski start-up pospeševalnik
Objavljeno 23. december 2021

Si član slovenskega tehnološkega start-up podjetja in želite ponesti vaše start-up podjetje na višji nivo? Iščete investitorje, kupce in načrtujete prodor na svetovni trg?

 

Izkoristi priložnost in se prijavi na prvi slovensko-izraelski start-up pospeševalniški program, ki bo potekal v Tel Avivu (Izrael) med 13. februarjem in 11. aprilom 2022. SPIRIT Slovenija, javna agencija in Slovenski podjetniški sklad (SPS) v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Slovenije v Tel Avivu bosta februarja 2022 zagnala prvi start-up pospeševalnik v Izraelu namenjen slovenskim start-up podjetjem. 

Izrael je v zadnjem desetletju postal ena vodilnih držav v svetovnem merilu na področju start-upov. Zaradi svojega naprednega inovacijskega ekosistema se je drži vzdevek »Start-up Nation«

 

 

Glavne prednosti programa

Program želi povezati izbrana slovenska start-up podjetja z izraelskimi visokotehnološkimi podjetji, vodilnimi industrijskimi organizacijami, mednarodnimi korporacijami, investitorji in akademskimi institucijami.

 

Slovensko-izraelski start-up pospeševalnik pomaga doseči najpomembnejše korake v zgodnji fazi rasti start-upov.

 

Zagotavlja konkurenčno prednost za preboj v fazah, kjer večini startupov ne uspe:

 

poslovna in tržna validacija

začetna pridobitev naročnika

začetna pridobitev investitorja

razvoj poslovanja in širitev na globalni trg

 
Imeli boste priložnost sodelovanja z vrhunskimi ekipami in  dostop do najboljših podjetij na trgu za validacijo in razvoj produkta, povezovanja s potencialnimi strankami, odpiranja novih tržnih priložnosti in globalno rast.

 

 

Rok za prijavo v program 

Prijavite se lahko do 16. januarja 2022 oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest. Izmed vseh prijavljenih podjetij, bo izbranih 6 do 12 najboljših slovenskih start-up podjetij, ki ustrezajo prijavnim merilom.

 

Več informacij o programu najdeš tukaj.

 

preberi več
Priložnosti
Pospeševalniški program Tovarne podjemov za razvoj ideje in zagon startup podjetja
Objavljeno 23. december 2021

Ali imaš podjetniško idejo za razvoj inovativnega produkta/storitve? Želiš preveriti kakšen poslovni potencial ima ideja in kateri so koraki do realizacije?Potrebuješ sredstva in strokovno pomoč za pospešitev razvoja? Želiš zmanjšati tveganje za neuspeh na trgu? Prijavi se na pospeševalniški program za zagon posla.

 

Zgrabi priložnost in povečaj možnost za uspeh

Tovarna podjemov sprejema nove člane. Pripravljen je program, ki bo pospešil tvoj napredek, od ideje do uspešnega startup podjetja. Želiš postati naš član? Beri naprej.

 

Bogate nagrade in mentorska pomoč za lažji zagon posla in hitrejši vstop na trg

 

Pridruži se in:

 • Preveri najbolj tvegane elemente svoje ideje ter tako zmanjšaj riziko in postavi trdne temelje tvojega podjetja
 • Pridobi denar za razvoj ideje in hiter vstop na trg 
 • Pripravi odlično predstavitev za potencialne partnerje in investitorje
 • Izkoristi mrežo domačih in mednarodnih strokovnjakov, ki ti bodo pomagali pri realizaciji ideje
 • Postani član Kluba Start:up Maribor Founders, ki ti omogoča mreženje, pomoč, izmenjavo povezav in izkušenj naših članov. 

 

Prijave se zbirajo do 31.12. 2021 do 23:00 ure. 

 

VEČ INFORMACIJ

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na trimesečni mentorski program Kreativni inkubator
Objavljeno 14. december 2021

Center za kreativnost nadaljuje z izvajanjem trimesečnega strukturiranega mentorskega programa Kreativni inkubator.

 

Program bo potekal od februarja do maja 2022 in je namenjen kreativnim podjetjem in posameznikom, ki imajo jasno zastavljeno idejo za razvoj ali nadgradnjo produkta s poslovnim potencialom, natančno določene cilje in vizijo, hkrati pa si želijo prevetriti svoj pogled na že obstoječe poslovanje ali šele vzpostaviti temelje za svojo podjetniško pot.

 

Rok za prijave je 2. januar 2022!

 

Več informacij

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na Start-up Idea Competition in si pribori denarno nagrado
Objavljeno 08. december 2021

Ali tvoje srce bije za inovacije?  Prijavi se na tekmovanje Startup Idea Competition, ki ga organizira Science Park Graz, prepričaj žirijo in osvojo nagrado v skupni vrednosti do 12.000 EUR. 

 

Prijaviš se lahko v različnih kategorijah: 

 • Mobilnost (angl. Mobility)
 • Energija in okolje (angl. Energy & Environment) 
 • Zdravje in znanosti o življenju (angl. Health & Life Sciences) 
 • Posebni družbeni vplivi (angl. Special Societal Impact) 
 • Digitalno gospodarstvo in IKT (Digital Economy & ICT 
 • Vesolje in vesoljska tehnologija, prenesena v aplikacije (angl. Space – space technology translated into everyday applications)

 

Rok prijave: 28.2.2021

 

PRIJAVI SE ZDAJ

preberi več
Priložnosti
NATEČAJ – POSLOVNA ZGODBA
Objavljeno 06. december 2021

Na kariernem portali Optius.com – Moja zaposlitev, v mesecu januarju štartajo z novo stranjo na portalu, kjer želijo poleg nasvetov, kako lažje in hitreje do prve zaposlitve, vključiti tudi druge možnosti, ki jih imajo mladi ko začenjajo svojo karierno pot. 

Zato so se odločili, da predstavijo tudi uspešne podjetniške zgodbe mladih podjetnikov, ki bi dale navdih in zagon tudi drugim mladim, s tem pa bi pokazali, da se z idejami, energijo in strastjo da uspeti tudi na samostojni podjetniški poti. 

 

Odločili so se, da bodo zadevo speljali kot natečaj, na katerega se lahko mladi podjetniki prijavijo najkasneje do 31. 12. 2021. Na podlagi prijavljenih zgodb bodo izbrali tiste najbolj navdihujoče in jih v začetku naslednjega leta z lansiranjem nove strani tudi objavili.

 

V kolikor želiš deliti svojo zgodbo in iskalce prve zaposlitve navdušiti, da se »vse da, če se hoče« te vabijo, da do petka, 31. 12. 2021 do 20.00 ure pišeš na kaja.rozman@optius.com.

Predstavi se v nekaj stavkih (kakšno delo opravljaš in zakaj te to veseli, s kakšnimi izzivi si se srečeval oz. se srečuješ kot mladi podjetnik in kakšen bi bil tvoj nasvet generacijam, ki prihajajo za tabo).

 

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na Scale2Dubai
Objavljeno 23. november 2021

Razmišljaš o širitvi v Dubaj ali Bližnji vzhod, Severno Afriko in Južno Azijo? Si malo podjetje ali startup? Prijavi se na program Scale2Dubai!

 

V program so vabljena vsa zagonska in mala podjetje, ki si želijo zagotoviti mesto v globalnem inovacijskem ekosistemu v Dubaju. Arabska prestolnica slovi kot mesto za povezovanje, ustvarjanje in inoviranje.

 

Program Scale2Dubai ti ponuja številne ugodnosti kot so: 

 • 2 leti brezplačnega delovnega prostora, 

 • 2 letna viza,

 • poslovno okolje,

 • brezplačni program lastniškega financiranja,

 • in še več.

Več informacij

 

Rok za prijavo je do 31. decembra 2021.

 

Prijava

preberi več
Priložnosti
Razpis Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – Center za kreativnost 2022
Objavljeno 23. november 2021

Objavljen je razpis Ministrstva za kulturo RS »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij - Center za kreativnost 2022«, katerega predmet so nepovratne finančne spodbude za razvoj inovativnih projektov in podjetij s področja kreativnega in kulturnega sektorja (KKS), nadgradnjo izdelkov, storitev in procesov ter vzpodbujanje močnejšega sodelovanja med KKS in gospodarstvom.

 

Rok za prijavo je 20. december 2021.

 

Za prijavitelje bomo organizirali tudi izobraževanja in individualna svetovanja.

 

Več na czk.si.

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na pospeševalniški program SilvaTech
Objavljeno 18. november 2021

SilvaTech je brezplačni mednarodni pospeševalniški program, ki ga izvajata JSC Latvia's State Forests (LVM) in Startup Wise Guys (SWG).

 

Program SilvaTech je zasnovan za spodbujanje inovacij in učinkovitosti v gozdarskem sektorju. Program podjetnikom pomaga dokončati pot od ideje do izdelave tehnološkega izdelka, ki bo prinesel rešitve v gozdarstvu. 

 

Rok prijave: 15. december 2021

 

Več o programu

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na natečaj #myEUspace z nagradnim skladom v višini 1 milijona EUR
Objavljeno 12. november 2021

Izkoristi priložnost in se prijavi na natečaj EUSPA, namenjen inovatorjem in podjetnikom, ki želijo raziskati, razviti in komercializirati inovativne rešitve za nadgradnjo vesoljskih podatkov in storitev EU, ki bi presegle trenutno obzorje aplikacij v zvezi z vesoljem ter združile in preskušale nove tehnologije na področju storitev na podlagi:

 • lokacije,
 • pametne mobilnosti,
 • pametnega kmetijstva,
 • geomatike in
 • prvič tudi kvantnih tehnologij.

 

Kdo lahko sodeluje?

K sodelovanju vabljeni inovatorji in podjetniki, ki ste pripravljeni razvijati in tržiti inovativne rešitve, ki uporabljajo vesoljske podatke in storitve.

 

Na natečaju iščejo rešitve, ko lahko uporaba in povezovanje vesoljskih podatkov in storitev EU pomembno vpliva na naslednjih šest tematskih področij:

 • Potujem pametno: Rešitve za pametno mobilnost pri vseh vrstah prevoza za izboljšanje učinkovitosti in trajnosti ter večjo varnost.
 • Vesoljsko življenje: Potrošniške rešitve, kot so mobilne aplikacije in vse druge rešitve za področje zdravja, iger, športa, prostega časa, turizma in vsakdanjega življenja, ki uporabljajo vesoljske podatke.
 • Naš zeleni planet: Inovativne rešitve za okoljske izzive, trajnostno življenje, potrošnjo in proizvodnjo.
 • Zemljevid mojega sveta: Inovativne geodetske rešitve za oblikovanje prihodnosti geomatike, načrtovanja podeželja in zasnovo pametnih mest.
 • Kmetovanje s pomočjo satelitov: Tehnološke rešitve za obvladovanje spremenljivosti kmetijske proizvodnje, izboljšanje pridelka, zmanjšanje vpliva na okolje in optimizacijo prehranske verige.
 • Kvantni potop: Inovativne rešitve, ki z uporabo kvantne tehnologije (računalništvo, daljinsko zaznavanje, simulacija, šifriranje itd.) nadgrajujejo nadaljnje vesoljske aplikacije.

 

Prijaviš se lahko do 3.12.2021.  

preberi več
Priložnosti
Prijavi se v pospeševalniški program Moscow Transport Innovations
Objavljeno 12. november 2021

Si startup podjetje, ki se ukvarja z mobilnostjo? Izkoristi priložnost in se prijavi v pospeševalniški program Moscow Transport Innovations, katerega partner je tudi Startup Slovenija.

 

Moscow Transport Innovations (MTI) je prvi pospeševalniški program, ki je namenjen startup podjetjem s področja mobilnosti, ki bodo izvajala projekte na infrastrukturi vodilnih moskovskih prevoznih podjetij.

 

Prijave so odprte do 24. novembra 2021. Predhodno prijavljeni startupi bodo povabljeni na pitchanje v Berlin.

Žirijo bodo sestavljali strokovnjaki in predstavniki vodilnih prevoznih podjetij moskovskega javnega prevoza. Žirija bo nato izbrala najbolj inovativne ekipe.

 

Po dvomesečnem programu bodo najbolj obetavne ekipe svoje izdelke in storitve vpeljale na določena infrastrukturna področja prometnega omrežja ruske prestolnice.

 

Več informacij in prijava

 

 

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na razpis EIT Health InnoStars RIS Innovation Call 2022
Objavljeno 10. november 2021

Odlična priložnost za vse prebojne inovacije s področja zdravja!

 

EIT Health razpisuje sredstva za razvoj lokalnega inovacijskega okolja. Do 75.000€ nepovratnega financiranja lahko pridobijo projekti, na katerih sodelujejo:

 • akademski partner (visokošolska institucija oz. z njo povezana raziskovalna skupina)
 • in vsaj en neakademski partner (podjetje, bolnišnica, občina, nevladna organizacija ali drug deležnik z zdravstvenega področja)

Fokusna področja razpisa so:

1. Reforming Care Pathways

2. Healthcare Transformation

3. Harnessing Real-world Data

4. Bringing Care Home

5. Health in the Workplace

6. Fostering Healthier Lives

 

Več o tem izveš tukaj.

 

preberi več
Priložnosti
NLB Hackathon –Odprte finance
Objavljeno 29. oktober 2021

Prijavi se na NLB Hackathon 2021, ki ga letos v Skupini NLB organizirajo že drugič. Na njem se bodo udeleženci ukvarjali z odprtimi financami (Open Finance) in poskušali preooblikovati bančno industrijo. Pred tvojo ekipo postavljajo bančni izziv: »Kako lahko digitalna rešitev (aplikacija) pomaga strankam, da poenostavijo svoje finance ali jih ohranijo v boljši formi?«.

 

Če misliš, da bi dani izziv – izdelava app-a (vsaj prototip) bil zanimiv tudi za tvojo ekipo, se prijavi na Hackathon.

 

Prijavite se lahko do 9. novembra 2021.

 

Več o dogodku

 

preberi več
Priložnosti
Elevator Lab išče fintech startupe za mini aplikacije v bančništvu.
Objavljeno 14. oktober 2021

Fintech startupi, pozor! Elevator Lab partnerski program 2021/22, ki ga podpira Raiffeisen Bank International AG (RBI), je pravkar pričel zbirati prijave za "Vključevanje mini aplikacij v bančno aplikacijo“ v sodelovanju s Tatra banka Slovakia.

 

Program je odprt za fintech podjetja z že preizkušenimi inovativnimi fintech izdelki in tehnologijami in jim nudi podporo pri razvoju izvirnih pilotnih projektov in izkušene mentorje.

 

Izkoristi priložnost, da postaneš partner Raiffeisen Bank International Group!

 

Rok za prijavo je 1. november 2021.

preberi več
Priložnosti
Pridi na 2-dnevni hackaton v Trstu na temo Active & Healthy over 65
Objavljeno 11. oktober 2021

Pridruži se 2-dnevnemu hackatonu v Trstu na temo Trieste Citizen Accelerator: "Active & Healthy over 65", ki ga organizira tehnološki park Polo Tecnologico Alto Adriatico Andrea Galvani.

 

Iskali bodo inovativne in tehnološke rešitve kot pomoč pri reševanju osamljenosti in izolacije starejših.

 

Kdaj? 16.10. in 17.10.2021

 

Več informacij najdeš tukaj.

 

preberi več
Priložnosti
Zaščiti intelektualno lastnino ugodneje
Objavljeno 11. oktober 2021

Sedaj imaš priložnost, da zaščitiš intelektualno lastnino ugodneje.

 

Prejmeš lahko podporo strokovnjaka za intelektualno lastnino in povrnjen del stroškov, ki nastanejo z zaščito intelektualne lastnine in tako prihraniš do 1.500 EUR.

 

Časa za prijavo imaš do 31.10.2021.

 

Več info in prijava: https://euipo.europa.eu

preberi več
Priložnosti
Elevator Lab išče fintech startupe
Objavljeno 24. september 2021

Imaš fintech startup, specializiran za področja digitalnega pridobivanja strank in finančne pismenosti?

 

Izkoristi priložnost in se prijavi na Elevator Lab partnerski program, ki ga gosti Raiffeisenbank Bolgarija.

 

Zmagovalec bo prejel Proof of concept (PoC) v Raiffeisenbank v Bolgariji skupaj z možnostjo integracije v celotno Raiffeisen skupino; z dostopom do 13 trgov in več kot 17 milijonov strank.

 

Poleg tega pa Elevator Lab, globalni partnerski program Raiffeisen Bank International AG (RBI), ponuja fintech podjetjem vrsto ugodnosti:

- razvoj projektov s podporo mentorjev in dostop do konkretnih poslovnih primerov
- povratne informacije inovacijskih skupin RBI in Raiffeisenbank Bolgarija.

 

Rok za prijavo je 26. september 2021, zato pohiti.

 

Za več informacij klikni tukaj.

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na GALACTICA Hackathon
Objavljeno 24. september 2021

Imaš inovativno zamisel, ki združuje letalstvo, tekstil in proizvodnjo? GALACTICA Hackathon je odlična priložnost zate! S svojo ekipo si lahko priboriš tudi do 25 tisoč evrov nagrade. Prijaviš se lahko do 28. Septembra 2021

 

Tekmovanje bo potekalo v dveh krogih:

 • prvi bo potekal preko spleta: med 1. In 14. oktobrom,
 • drugi pa v Barceloni: 30.  novembra in 1. decembra.

 

Na hekatonu GALACTICA lahko sodelujejo ekipe, ki so sestvljene iz 3-5 članov in prihajajo iz podjetij, ki se nahajajo v EU in Združenem kraljestvu. Tekmovanja se lahko udeležijo tudi študenti. 

 

VEČ O TEKMOVANJU  

 

Za udeležence bodo na voljo delavnice za ustvarjanje novih idej in izboljšanje poslovnih predstavitev.

 

Prijaviš se lahko do 28. Septembra 2021

 

Na hekatonu GALACTICA bodo podeljene bogate nagrade v višini 50 tisoč evrov, in sicer 25 tisoč evrov za zmagovalno ekipo in 10 tisoč evrov za drugouvrščeno ekipo. 

Tudi zmagovalna ekipa študentov bo prejela 10 tisoč evrov, drugouvrščena pa 5 tisoč evrov.

 

Ne čakaj in se prijavi zdaj!


PRIJAVI SE

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na 14. Mednarodno konferenco o prenosu tehnologij in inovacij
Objavljeno 27. avgust 2021

Ali veš, da bo 7. in 8. oktobra potekala 14. Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij in inovacij, na katero se lahko s svojim znanstvenim prispevkom s področja intelektualne lastnine in prenosa tehnologij prijaviš tudi ti ter se udeležiš dvostranskih srečanj R2B? 

 

Center za prenos tehnologij in inovacij s partnerji organizira Mednarodno uveljavljeno konferenco ITTC – International Technology Transfer Conference, ki bo v 14. izvedbi znova povezala strokovnjake za prenos tehnologij, raziskovalce, podjetnike, politične odločevalce in predstavnike podpornega okolja.

 

V okviru konference se lahko udeležiš virtualnih dvostranskih srečanj R2B (Research-to-Business) med slovenskimi in tujimi raziskovalci ter podjetji, ki bodo potekala 7. oktobra 2021 med 10:00 in 13:00 uro. 

 

Dvostranskih srečanj se lahko udeležiš brezplačno s prijavo preko prijavnega obrazca do 5. oktobra 2021.

 

Več o konferenci

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na brezplačne programe EIT RawMaterials
Objavljeno 27. avgust 2021

Je tudi tvoj startup eden izmed tistih, ki je aktiven na področju surovin in se želi razvijati? V sklopu skupnosti Evropskega inštituta za inovacije in tehnologije na področju surovin, EIT RawMaterials je odprtih nekaj odličnih priložnosti za razvoj tvojega startupa.

 

Na voljo so programi:

 • Accelerator 

Nudi brezplačen program pomoči pri preverbi koncepta poslovnega modela. Namenjen je timom in že obstoječim startupom, ki dosegajo najmanj stopnjo razvitosti TRL4 na področju surovin. Izbrani startupi prejmejo 15.000 € sredstev.

Več o programu najdeš tukaj.

Rok prijave je do 29.08.2021

 

 

 • Booster

Brezplačni program namenjen obstoječim startupom, spin-offom in malim do srednje velikim podjetjem v fazi razvitosti TRL4 na področju surovin. Čaka te finančna podpora do 60.000 €, prilagojeno mentorstvo in dostop do široke partnerske mreže EIT RawMaterials.

Več o programu najdeš tukaj.

Rok prijave je do 03. 09. 2021

 

 • Tekmovanje Regional Innovation Competition 2021

Vabi k prijavi startupe s področja surovin - mineralov, kovin in naprednih materialov. Čakajo te delavnice, mentorski vavčerji in lokalna podpora RIS inkubatorjev, ter finalna predstavitev inovacij. Osvoji od 2000 € do 5000 €!

Več o tekmovanju najdeš tukaj.

Rok prijave je do 28. 09. 2021

 

Več informacij 

preberi več
Priložnosti
Mednarodno tekmovanje Innovation Hub 2021
Objavljeno 27. avgust 2021

Ima tvoj startup rešitev, ki bi lahko prispevala k ohranjanju okolja? Izkoristi odlično priložnost in se prijavi na mednarodno tekmovanje Innovation Hub 2021 za inovatorje in start-upe iz Slovenije ter ostalih držav srednje in južne Evrope.

 

Časa za prijavo za sodelovanje na tekmovanju BASF Innovation Hub 2021 imaš do 30. septembra 2021 do polnoči.

 

Zmagovalec lokalnega tekmovanja osvoji 2.500 evrov, najboljša ideja regijske faze pa 5.000 evrov. ​

 

Izkoristi priložnost in se prijavi.

 

Dodatne informacije najdeš tukaj.

preberi več
Priložnosti
Vstopi na poljski trg s pomočjo pospeševalnika Concordia Design Accelerator
Objavljeno 27. avgust 2021

Razmišljaš o vstopu na poljski trg, a se soočaš s številnimi vprašanji, izzivi in preprekami? Concordia Design Accelerator je prava rešitev zate. 

 

Zakaj se prijaviti na program?

 • Financiranje do 65.000 EUR za ustanovitev podjetja na Poljskem.
 • Podporo več kot 20 mentorjev z izkušnjami na različnih področjih poslovanja. Spoznaj mentorje tukaj.
 • Kontakt z več kot 15 poljskimi poslovnimi partnerji, ki čakajo na tvojo rešitev in sodelovanje s tabo. Preberi več o poslovnih partnerjih tukaj
 • Sodelovanje z več kot 5 skladi tveganega kapitala na Poljskem, ki so lahko potencialni vlagatelji v tvoj projekt.
 • Wrocław, eno največjih start-up središč v srednji in vzhodni Evropi.

 

VEČ O PROGRAMU

 

PRIJAVI SE TUKAJ

 

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na EU Code Week Hekaton
Objavljeno 27. avgust 2021

Si pripravljen/-a uresničiti svoje sanje in ustvariti naslednjo veliko aplikacijo? Si pripravljen/-a ustvariti kul IT rešitev za problem v svoji šoli, mestu ali regiji? Si star/a od 15 do 19 let? Imaš dobro idejo, ki bi jo rad/-a predstavil/-a svetu, pa ne veš, kako začeti? 

 

Prijavi se na hekaton v okviru evropskega tedna programiranja v Sloveniji in uresniči svoje zamisli!  Najboljša ekipa prejme 2000 EUR nagrade.

 

Tekmovanje bo potekalo med 18. in 19. septembrom v Novi Gorici, zmagovalna ekipa pa se bo mesec dni kasneje preizkusila tudi na evropskem parketu, kjer si lahko pridobi naziv »The Champions of Europe«. 

 

Več o hekatonu

 

Prijava

preberi več
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.