UrbanTech open call: Razvijte rešitve in pridobite do 54.000 € nepovratnih sredstev!

14. september 2022 Ob 0.00
Datum in ura
Sreda, 14. september 2022
0.00 - 0.00 CEST
Lokacija

V okviru projekta URBAN TECH je odprt poziv za vse strartupe in MSPje, da se prijavite s svojimi rešitvami za izzive različnih ustanov širom Evrope in pridobite možnost sofinanciranja razvoja vaših zamisli. Potegujte se lahko za 9.500 EUR vredno pilotiranje in minimalno sprejemljiv produkt (MVP) ter za skupna sredstva v višini 54.000€ ob zaključku projekta.

 

V okviru projekta URBAN TECH je zbranih več kot 300 izzivov, s katerimi se v svojih delovnih procesih soočajo podjetja, šole, bolnišnice in mnogi drugi. Izzivi zajemajo tri področja: Greentech, Health Tech in Smart City, ogledate pa si jih lahko na tej povezavi. Zagonska podjetja in MSP-je pa vabimo da se prijavijo svoje rešitve s katerimi se lahko potegujejo za razvojna sredstva.

 

Najboljše rešitve bodo povabljene na enega izmed 8 Hackathonov, da se s pomočjo lastnika izziva še podrobneje dodelajo. Najbolj obetavni projekti pa bodo izbrani za vključitev v inkubacijski program, ki mu sledi pilotiranje rešitev in vstop na mednarodni trg.

Za bolj podrobno predstavitev projekta URBAN TECH in vsa morebitna vprašanja organiziramo spletno srečanje URBAN TECH Info dan, ki bo potekal 12. 7. 2022 ob 14. uri na platformi ZOOM. Udeležba je brezplačna vendar je obvezna predhodna prijava, ki jo opravite TUKAJ.


Rok za prijave se izteče 14. septembra, prijave bodo potekale preko platforme F6S.

 

 

PODROBNOSTI O POSTOPKU SODELOVANJA SO NA VOLJO TUKAJ.

 

Akcija, vabljeni k reševanju izzivov!

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.