PODIM konferenca

 

Zavedamo se, kako pomembna so partnerstva in vemo, da je temelj zanje odlično mreženje.

 

PODIM konferenca, osrednji dvodnevni meetup regijske startup skupnosti, je najboljša oblika mreženja, tkanja novih poslovnih odnosov in sklepanja partnerstev. Skoraj 1000 poslovnih 1:1 sestankov v zgolj dveh dneh je najboljša referenca tega, kar PODIM je.

 

PODIM je najvplivnejši startup & tehnološki dogodek v regijah Alpe-Adria in Zahodnega Balkana, ki ga organiziramo v Sloveniji. Je okno iz regije in v regijo za učinkovito mreženje, sklepanje poslov in izmenjavo izkušenj.

 

In je tudi talilni lonec, v katerega startupi & scaleupi, investitorji in predstavniki korporacij prispevajo svoje sestavine za razvoj inovativnih poslovnih idej, te pa nato v najboljši možni obliki izhajajo iz konferenčnega dogajanja v poslovno okolje.

 

Vsako leto povežemo 1000+ startupov, investitorjev, predstavnikov korporacij in ostalih deležnikov regijskega startup ekosistema z globalnimi voditelji in misleci ter zagotavljamo učinkovito platformo za investiranje v najobetavnejše startupe v regiji in širše. S povezovanjem globalnega in regionalnega start-up ekosistema prispevamo k razvoju regije Alpe Adria in območju Zahodnega Balkana.

 

Vas zanima več?

 

ŽELIM SPOZNATI PODIM KONFERENCO

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.