Settings = { cultureInfo: "sl-si", cookieUrl: "/sl-si/politika-piskotkov", };

Stičišče novih startup priložnosti

Iščeš nov karierni izziv? Ali pa morda iščeš strokovnjake, ki bi odlično dopolnili ekipo tvojega startupa? Potem si na pravem mestu. Na informacijskem stičišču novih zaposlitvenih priložnosti.

Zaposlitve
Mojačokolada.si išče dva nova sodelavca
Objavljeno 17. avgust 2020

Si želiš delati remote? Si e-commerce "črv"?

Ob vsem tem pa še obožuješ čokolado?

Potem na smeš zamuditi te odlične priložnosti - Mojačokolada.si krepi svojo ekipo!

 

V podjetju iščejo kar dva nova sodelavca:

 • Analitičnega nabavnika/nabavnico z žilico za razvoj novih izdelkov
 • Marketinško kreativno dušo
preberi več
Zaposlitve
Zemanta širi ekipo in išče kar 7 novih sodelavcev!
Objavljeno 14. avgust 2020

Če te vodi vedoželjnost, si proaktiven in iznajdljiv, potem ti Zemanta, podjetje skupine Outbrain, ponuja odlično priložnost za tvoj karierni razvoj.

 

Kar sedem novih sodelavcev iščejo, med njimi:

 • backend inženirja
 • inženirja za strojno učenje
 • inženirja za zanesljivost
 • skrbnika transakcij
 • skrbnika strank
 • strokovnjaka za vsebino v nemškem jeziku
 • strokovnjaka za upravljanje s človeškimi viri.

 

Se prepoznaš v kateri od teh vlog?

preberi več
Zaposlitve
MESI mlado inovativno podjetje išče Produktnega vodjo
Objavljeno 05. avgust 2020

MESI je mlado inovativno podjetje, ki razvija medicinske naprave in išče Produktnega vodjo.

 

Razvijamo naprave, ki predstavljajo inovativne koncepte v zdravstvu, zato iščemo zanesljivega, natančnega in komunikativnega člana ekipe, ki bi se pridružil našemu podjetju. Za delovno mesto je zaželeno poznavanje postopkov certificiranja izdelkov, osnovno znanje ISO in IEC standardov in izkušnje z Jira.
Vaše glavne nalogo bojo raziskovanje trga in analiza konkurence, design produkta, upravljanje z dokumentacijo ipd..

 

Delovno razmerje je mogoče skleniti za polni delovni čas, s prilagodljivim urnikom in občasnim delom od doma.

 

preberi več
Zaposlitve
Databox širi svojo ekipo in zaposluje
Objavljeno 03. julij 2020

Slovensko-ameriški Databox, ki razvija uspešno softversko aplikacijo za spremljanje učinkovitosti poslovanja, ki v realnem času zaposlenim postreže z vsemi ključnimi KPI-ji, zaradi obsega poslovanja širi svojo ekipo in išče kar štiri nove sodelavce.

 

Prijaviš se lahko na delovna mesta:

 • Senior Backend / Data Engineer
 • Senior Backend Engineer
 • Content Editorial Manager: Remote
 • Senior Frontend Engineer
preberi več
Zaposlitve
Influee širi svojo ekipo
Objavljeno 10. junij 2020

Influee, ki razvija platformo, na kateri lahko lahko podjetja na enem mestu najdejo kreatorje vsebin in influencerje za svoje občinstvo, širi svojo ekipo.

 

Iščejo ključnega skrbnika kupcev, ki bo sodeloval z velikimi strankami z vsega sveta, kot so Bellabeat, Richmond & Finch, EQUA in Studio Moderna ter agencijami, kot sta Luna/TBWA in Futura.

 

Prav tako pa iščejo skrbnika skupnosti, ki bo vezni člen med marketinškimi oddelki podjetij, kot so EQUA, Filippo Loreti, Dressbarn in drugi, na eni strani ter influencerji na drugi strani ...

preberi več
Zaposlitve
Agitron išče full-stack razvijalca
Objavljeno 21. maj 2020

Mlada in izkušena ekipa razvijalcev v podjetju Agitron, kjer razvijajo rešitve za digitalizacijo fizičnih trgovin, medse vabi full-stack razvijalca. Če obvladaš vsaj NodeJS in ReactJS, je morda to priložnost zate ...

preberi več
Zaposlitve
MESI išče Android Quality Engineerja
Objavljeno 30. april 2020

Ekipa mladega inovativnega podjetja MESI, ki razvija medicinske naprave, medse vabi Android Quality Engineerja (M/F).

Če torej obvladaš razvoj Android aplikacij (Java, Kotlin), optimizacijo kode in njeno vzdrževanje ter avtomatizacijo testiranja, je to priložnost zate.

Delovno mesto zahteva razumevanje operacijskega sistema Android, dobre Java veščine, prednost je poznavanje programskega jezika Python, obvezne pa so tudi vsaj enoletne izkušnje s programiranjem za Android in s samodejnim testiranjem.

Delovno razmerje je mogoče skleniti za polni delovni čas ali se dogovoriti za študentsko delo s prilagodljivim urnikom in občasnim delom od doma.

In imej v mislih, da te na delovnem mestu vsak teden čaka masaža, vsak dan pa bolj in manj zdravi prigrizki ter MESI kolesa za hitre premike.

preberi več
Zaposlitve
Pridruži se ekipi Malih junakov kot backend razvijalec
Objavljeno 04. marec 2020

Ekipa Malih junakov, prejemnikov nagrade Slovenski start-up leta 2019, medse vabi backend razvijalca, ki bo skrbel za razvoj kode, njeno implementacijo in vzdrževanje.

 

Če imaš vsaj 2 leti izkušenj kot PHP razvijalec, obvladaš Laravel in imaš znanje MySQL, Redis, NodeJS, si visoko motiviran/a, vedoželjen/na in z možnostjo opravljanja več opravil hkrati, potem je morda to odlična priložnost za razvoj tvoje kariere ...

preberi več
Zaposlitve
Razvijalec za Android/Java, MESI te vabi
Objavljeno 17. februar 2020

MESI, ki razvija medicinske naprave, išče razvijalca/ko Android/Java okolja z vsaj dvema letoma izkušenj.

 

Kot član ekipe mladega inovativnega podjetja boš skrbel/a za razvoj komercialnih aplikacij za MESI-jev sistem mTABLET.

 

Tvoje naloge bodo pomoč pri oblikovanju in razvoju novih aplikacij, vzdrževanje lastnih aplikacij in zagotavljanje njihovega nemotenega delovanja ter odpravljanje težav in hroščev.

preberi več
Zaposlitve
MESI išče sodelavca/ko za tehnično podporo
Objavljeno 17. februar 2020

MESI, mlado inovativno podjetje, ki razvija medicinske naprave, v svoje vrste vabi sodelavca/ko za tehnično podporo.

 

Če znaš prepoznavati hardverske in softverske rešitve in si kos reševanju tehničnih izzivov, predvsem pa uživaš v delu s strankami, obvladaš pa tudi urejanje dokumentacije in so tvoje veščine pisne in verbalne komunikacije odlične, je morda to priložnost zate ...

preberi več
Zaposlitve
Celtra zaposli produktnega oblikovalca
Objavljeno 11. februar 2020

Ekipa Celtre išče strastnega produktnega dizajnerja, ki ji bo v ljubljanski pisarni pomagal oblikovati najbolj sofisticirano platformo za digitalno oglaševanje na svetu.

 

Če te zanima delo v globalni ekipi za produktni dizajn, zmoreš ustvarjati visokokakovostne produkte in te odlikuje ustvarjalnost, potem je to priložnost zate.

preberi več
Zaposlitve
UI-UX dizajner, ekipa Lake Coloringa te vabi medse
Objavljeno 06. februar 2020

Če si motoviran in ambiciozen UI-UX dizajner z občutkom za ustvarjanje presežkov, potem je morda ta priložnost pravšanja zate.

Ekipa Lake Coloringa, lanskoletnega finalista nagrade Slovenski start-up leta, ki raziskauje, kako barvanje vpliva na razpoloženje in si prizadeva povezati tehnološko znanje s poglobljenim poznavanje psihologije, medse vabi izkušenega UI-UX dizajnerja.

Tvoje delo z aplikacijo, ki je prejela Apple Design Award, bo za polni delovni čas s fleksibilnim urnikom in možnostjo dela od doma 1 do 2 dni v tednu.

Še namig ... poleg polno opremljene kuhinje in knjižnice imajo sodobno opremljene pisarne v Kranju, kjer se dela za visokimi pisalnimi mizami, tudi savno.

preberi več
Zaposlitve
Feelif išče prodajnika za mednarodni trg
Objavljeno 10. januar 2020

Feelif, ki razvija istoimensko orodje, s katerim lahko slepi in slabovidni digitalno "spregledajo", vabi v svoj kolektiv prodajnika za mednarodni trg.

Če si izrazito prodajno usmerjen/a, imaš izkušnje s prodajo na tujih trgih in poleg angleškega jezika obvladaš vsaj še francoskega, italijanskega ali španskega jezika.

preberi več
Zaposlitve
MESI zaposli produktnega vodjo
Objavljeno 09. januar 2020

MESI, mlado inovativno podjetje, ki razvija medicinske naprave, krepi svojo ekipo in za polni delovni čas s fleksibilnim urnikom in možnostjo občasnega dela od doma zaposli produktnega vodjo. Te zanima?

preberi več
Zaposlitve
Mali junaki širijo svoje vrste z novimi junaki različnih veščin
Objavljeno 06. december 2019

Mali junaki, zmagovalec nagrade Slovenski start-up leta 2019, krepi svojo ekipo s kar nekaj novimi junaki z različnih področij. Med drugim iščejo prevajalca iz angleščine v slovenščino, back-end razvijalca in IT podpornika (IT support associate).

preberi več
Zaposlitve
MESI Medical išče grafičnega oblikovalca
Objavljeno 27. november 2019

MESI Medical, mlado inovativno podjetje, ki razvija medicinske naprave, širi svojo ekipo. Medse vabi grafičnega oblikovalca oziroma grafično oblikovalko, ki vsaj v osnovah obvlada Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator, Photoshop), zmore hkrati opravljati več nalog/projektov in jim zna določiti prioriteto.

Če si vešč/a samostojnega dela, imaš strast in si proaktiven/na, potem je to odlična priložnost zate. Delo je študentsko s prilagodljvim delovnim časom, odlična pisarna mlade in motivirane ekipe pa je v Ljubljani, povsem blizu avtoceste in BTC-ja.

preberi več
Zaposlitve
Omisli.si išče full stack developerja
Objavljeno 26. november 2019

Ekipa Omisli.si, kjer pametno povezujejo iskalce in preverjene ponudnike storitev, iščejo nove okrepitve, in sicer full stack developerja.

Če si izkušen razvojnik / programer, ki uživa v delu na skalabilnih spletnih aplikacijah in ti učenje novih tehnologij ne predstavlja težav, imaš močne Python/Django veščine, zmoreš jasno komunicirati ideje, imaš test-driven razvojni pristop k ustvarjanju kvalitetne kode in si motiviran za delo od doma, potem je to priložnost zate!

preberi več
Zaposlitve
GoOpti se širi in potrebuje pomoč back-end razvijalca
Objavljeno 07. november 2019

GoOpti, mlado in hitro rastoče startup podjetje, se po uspešnem razvoju poslovanja v Sloveniji širi na tuje trge in na tej poti potrebuje sposobne, iznajdljive, energične in srčne ljudi, pravijo.

 

In ker ima razvojna ekipa v Ljubljani polne roke dela, iščejo dodatne moči za razvoj in nadgradnjo GoOpti ERP platforme (Java, Spring), pripravo in razvoj API-jev (Web services, Java, Spring), razvoj mikrostoritev (Java, Spring Boot), proaktivno sodelovanje pri načrtovanju in razvoju vseh ostalih GoOpti informacijskih sistemov.

preberi več
Zaposlitve
Mali junaki iščejo back-end razvijalca
Objavljeno 17. oktober 2019

[STARTUPjob.si] Hooray Studios, ki ustvarja Male junake, personalizirane otroške knjige, vabi v svojo ekipo back-end razvijalca za polni delovni čas.

preberi več
Zaposlitve
Fascast vabi k sodelovanju za polni delovni čas 12 oseb
Objavljeno 16. oktober 2019

Zelo dobro govoriš in pišeš nemško? Te zanima področje podpore strankam (customer support)? Potem ti Fastcast, platforma za iskanje talentov, ponuja priložnost za full-time delo. Prijavi se!

preberi več
Zaposlitve
Razum išče senior mobile front-end razvijalca
Objavljeno 07. oktober 2019

[STARTUPjob.si] Razum v sodelovanju s Snapguest, ki je letos s svojo aplikacijo za sobodajalce dodobra validiral idejo z več tistioč plačniki naročnine, zaposli senior mobile front-end razvijalca.

preberi več
Zaposlitve
Agiledrop išče spletne razvijalce in razvijalke
Objavljeno 20. september 2019

[STARTUPjob.si] Pri Agiledropu iščejo spletne razvijalce/ke, ki bi se pridružili hitro rastočemu timu v Ljubljani, Mariboru, Celju ali Novem Mestu. Čakajo te mentor, delo v nestresnem okolju s super sodelavci in popoldnevi brez misli na službo.

 

preberi več
Zaposlitve
Kamino išče nove člane svoje ekipe
Objavljeno 20. september 2019

Kamino, specialist za razvoj native mobilnih aplikacij, išče izkušenega vodjo projektov, izkušenega iOS razvijalca, zaposli pa tudi Android razvijalca.

preberi več
Zaposlitve
4WEB zaposli izkušenega .NET programerja
Objavljeno 20. september 2019

[STARTUPjob.si] Uspešna digitalna agencija s svetovno nagrajeno digitalno rešitvijo, išče izkušenega .NET programerja.

preberi več
Zaposlitve
MESI Medical: Razvijalec mehanike
Objavljeno 09. september 2019

MESI Medical išče razvijalca mehanike, ki bo skrbel za dizajn mehanskih komponent.

preberi več
Zaposlitve
Databox zaposluje: Na voljo 7 delovnih mest
Objavljeno 04. september 2019

Pridruži se najbolj inovativnemu startup podjetju na Štajerskem, ki je razvilo mobilno aplikacijo, s katero pomaga vodstvenim kadrom v podjetju v realnem času spremljati najpomembnejše kazalnike poslovanja.

preberi več
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.