Start:up Slovenija "Office Hours"

Office Hours je iniciativa namenjena slovenskim startupom, ki iščete strokovno podporo na posameznih področjih poslovanja. Naši strokovnjaki so vam na voljo zato, da z vami delijo nasvete o strategijah rasti, financah, trženju, pravnih izzivih s katerimi se srečujete in še marsičem.

 

Brezplačni nasveti enkrat na mesec

Enkrat na mesec vam bodo strokovnjaki naših dolgoletnih partnerjev podali veliko uporabnih nasvetov, namigov, trikov in koristnih informacij o temah kot so pravo, davki, trženje, zaščita blagovne znamke, poslovno modeliranje, finance, skratka pomagali vam bodo razrešiti izzive s katerimi se soočate. 

 

Pridružite se nam vsak drugi petek v mesecu od 10. do 12. ure v našem »virtualnem prostoru« na posvetu z enim od naših strokovnjakov. In še to. Brezplačno je! 

 

Spremljajte nas za več podrobnosti ali se naročite na naše novice, da nikoli več ne zamudite naših "Office Hours"!

 

PRIJAVA NA E-NOVICE

 

 

Kdo lahko sodeluje?

Office Hours so namenjeni startup podjetjem, ki so člani Skupnosti Start:up Slovenija. Članstvo je brezplačno, kratko registracijo pa opravite na spodnji povezavi. 

 

POSTANI ČLAN SKUPNOSTI

 

 

Z nekaj kliki do svojega termina s strokovnjakom

Za rezervacijo svojega termina s strokovnjakom izpolnite spodnji spletni obrazec. Po preveritvi izpolnjevanja pogojev vam bomo poslali potrditev termina in spletno povezavo za spletno svetovalno srečanje. Upoštevali bomo samo prijave, ki izpolnjujejo oba pogoja: so člani skupnosti Startup Slovenija in so startup ali scaleup podjetje. Ostalih prijav ne bomo upoštevali. Rezervacija terminov deluje po principu »prvi pride, prvi melje«. 

  
 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.