Oglasi

Priložnosti tako in drugače, bodisi zaposlitvene bodisi finančne, možnosti prijav na razpise, natečaje, tekmovanja ali pa zgolj priložnosti za nove karierne izzive.
Vsi oglasi
Priložnosti
Pridruži se Project management Povio Akademiji v Mariboru
Objavljeno 11. september 2023

Odlična priložnost za vse študente višjih letnikov, ki vstopajo na trg dela in si želijo pridobiti praktične izkušnje - v Mariboru se začenja Povio Akademija projektnega vodenja!

 

Si nekdo, ki: 

 • rad prevzame vlogo vodje v skupini? 

 • mu ni problem opravljati več stvari hkrati? 

 • te zanima IT področje?


Svoje sposobnosti in interese lahko sedaj z udeležbo v Povio akademiji pretvoriš v uspešne strategije projektnega vodenja! 

 

S prijavo pridobiš priložnost za: 

 • (prvo) vodenje IT projektov ob podpori izkušenih mentorjev; 

 • spoznavanje skrivnosti učinkovite komunikacije ter izpopolnjevanje svojih organizacijskih veščin; 

 • širjenje znanja o različnih tehnikah projektnega vodenja in iskanja hitrih rešitev;

 • udeležbo na sklopu delavnic, plačano pripravništvo in možnost dolgoročnega sodelovanja;  

 • pridobitev certifikata s katerim lahko predstaviš pridobljene kompetence.

blog objavi si lahko prebereš več o vlogi vodje projekta v IT svetu, izkušnje preteklih udeležencev pa so opisane na spletni strani Povio Akademije.

 

Delavnice se bodo začele 13. novembra, najuspešnejši kandidati pa bodo s plačanim pripravništvom nadaljevali od 08. januarja naprej.


To je tvoja vstopnica v svet mednarodnih projektov za stranke iz Silicijeve doline in delo v mladi zagnani ekipi! Izkoristi priložnost in pošlji prijavo preko povezave. Če se ti porajajo dodatna vprašanja, lahko pišeš Miji (mija.strakl@povio.com) in bo z veseljem zagotovila vse odgovore. 

preberi več
Priložnosti
Za inovativni, trajnostni in odgovorni turizem na območju Mestne občine Koper z delavnicami in nagradnim natečajem
Objavljeno 31. avgust 2023

- Mesta občina Koper in Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper v sodelovanju z Inkubatorjem Sežana v okviru izobraževanja za turistične ponudnike Inova Tour Koper Capodistria išče sveže ideje v turizmu. Niz šestih izobraževanj, ki se začenjajo 25. septembra, turističnim ponudnikom z inovativnimi idejami prinaša priložnost za razvoj idej s podporo strokovnjakov, ki s svojimi bogatimi izkušnjami in znanjem udeležence znajo usmeriti k razvoju idej do izvedbe.

 

Za spodbudo je za udeležence razpisan tudi Natečaj za najboljše nove idejne rešitve turistične ponudbe z nagradnim skladom v višini 3.000 evrov.  Čas za prijavo se izteka; prijave so mogoče le še do 10. septembra.

 

Delavnice bodo usmerjene k spoznavanju inovativnih trendov v turizmu, oblikovanju jasnih ciljnih publik, digitalnemu marketingu ter implementaciji trajnostnih in odgovornih pristopov v turizmu. Podžupanja Mestne občine Koper Mateja Hrvatin Kozlovič je prepričana, da je natečaj odlična priložnost za odkrivanje skritih potencialov turistične ponudbe na območju Mestne občine Koper:

»Hkrati je spodbuda za vse posameznike, ki že delujejo na področju turizma ter za vse, ki si želijo razvijati svojo poslovno pot v turizmu. V Mestni občini Koper imamo vse elemente, ki omogočajo ustvarjanje edinstvene in bogate turistične izkušnje – od narave, morja, kulturne dediščine, gastronomije – sveži pogledi nanje pa jih lahko popeljejo na višjo raven v smeri trajnostnega in inovativnega razvoja.« 

Vršilec dolžnosti direktorja Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper Marko Ferluga dodaja:

»Naloga našega Zavoda je med drugim, da spodbuja sodelovanje ter povezovanje različnih akterjev in deležnikov na destinaciji, zato tudi s tovrstnimi izobraževanji skrbimo za mreženje ponudnikov in razvoj kakovostnih turističnih produktov ter posledično za dvig kakovosti turistične ponudbe na destinaciji.«

Program bo vključeval šest intenzivnih delavnic, ki jih bo v koprski poslovni enoti izvedel Inkubator Sežana.

 

Ob tem direktor Inkubatorja Sežana Dorijan Maršič dodaja:

»Koncept sodelovanja z več strokovnjaki, ki udeležence v malih skupinah usmerjajo k želenemu cilju izkazal kot izjemno učinkovit, tako pri snovanju novih poslovnih idej (npr. podjetniška šola) kot pri njihovem nadgrajevanju za vstop na tuje trge npr. scale-up akademija). Ob tem je ključna inovativnost: tako v smislu razvoja nečesa drugačnega, izstopajočega, z jasnim nagovarjanjem odgovorne in okoljsko ozaveščene ciljne publike, ki ceni lokalnost in kulturno dediščino območja kot v smislu upoštevanja odgovornega razvoja turizma, upoštevajoč trajnostni in podnebni vidik.«     

Natečaj za najboljše nove idejne rešitve turistične ponudbe z nagradnim skladom v višini 3.000 evrov je spodbuda za realizacijo novo razvitega turističnega produkta. Prav zato bodo trije izbrani ponudniki poleg denarne nagrade prejeli še možnost nadaljnjega brezplačnega poslovnega svetovanja z mentorji, ki bodo najboljše ideje pomagali pripeljati do uresničitve ter brezplačnim oglaševanjem po kanalih Visit Koper. Nagrajenci in drugi udeleženci bodo predstavljeni na zaključni prireditvi, ki bo dodatna priložnost za promocijo.

 

Izobraževanja za turistične ponudnike Inova Tour Koper Capodistria je brezplačno, prijave so mogoče do 10. septembra oz. do zasedbe prostih mest, ki so omejena na 15 udeležencev.

Več podrobnosti o predavateljih in programu ter prijavnico najdete TUKAJ

 

Za več informacij:

Inkubator Sežana, e-naslov: info@inkubator.si

preberi več
Priložnosti
Prijavi se na NATO Innovation Challenge
Objavljeno 29. avgust 2023

V drugi polovici letošnjega leta bo Slovenija gostila Natov inovacijski izziv (NATO Innovation Challenge), ki bo namenjen izboljšanju vojaške mobilnosti. Njegov cilj je poiskati digitalno rešitev, ki bo omogočila usklajeno in učinkovito načrtovanje ter izvajanje vojaških premikov z uporabo vseevropskega prometnega omrežja (TEN-T).

 

Izziv se bo odvijal v štirih fazah:

 • 15. junij – 5. oktober 2023: čas predložitve predlogov
 • 5. – 25. oktober 2023: predizbor
 • 25. oktober 2023: razglasitev finalistov
 • 14. november 2023: zaključna prireditev z nastopi finalistov in razglasitvijo zmagovalca izziva

 

Natov inovacijski izziv je tekmovanje, na katerem lahko sodelujejo posamezniki, skupine, predstavniki akademske sfere in drugi udeleženci iz držav članic Nata z iskanjem inovativnih rešitev na različnih področjih, pomembnih za vojaški razvoj.

 

Serija Natovih inovacijskih izzivov, ki jo od leta 2017 organizira inovacijsko vozlišče Zavezniškega poveljstva za transformacijo, je proces ustvarjanja idej, namenjen hitremu in stroškovno učinkovitemu reševanju skupnih izzivov zavezništva in držav članic. Gre za proces, ki je odprt za vse države članice Nata in omogoča spodbujanje razvoja prihodnjih zmogljivosti, novosti pri razvoju rešitev, ohranjanje tehnološke prednosti Nata, navezovanje stikov z različnimi akterji in mreženje ter sodelovanje.

 

Podrobnosti glede prijav in scenarij izziva so na voljo na uradni strani dogodka tukaj.  

preberi več
Zaposlitve
AviRings išče študenta/študentko na področju marketinga in prodaje
Objavljeno 23. avgust 2023

Si želite delati v inovativnem podjetju, ki na področju najnovejše tehnologije nenehno premika meje mogočega? Bi radi uživali v prednostih dela v domačem okolju ali pa kar od doma? Želite postati član naše mlade, zagnane ekipe ter znotraj nje nadalje razvijati svoja znanja in veščine?

Kdo smo?

Podjetje AviRings d.o.o. je mlado start-up podjetje, ki je z uporabo inovativne tehnologije razvilo najlažji GPS sledilnik za športne ptice na svetu. Poleg razvoja najnovejših tehnologij na področju GPS sledilnikov se podjetje ukvarja še z razvojem RFID sistemov, razvojem web aplikacij s pomočjo Angular in .NET Core, programiranjem Windows WPF aplikacij, programiranjem .NET Core MVC aplikacij in razvojem mobilnih aplikacij (Xamarin, Cordova, Android).

 

AviRings d.o.o. odlikuje mlada in fleksibilna ekipa, ki orje ledino v nišnih panogah z globalnim dometom in potencialom za hitro rast. Podjetje je stacionirano znotraj Pomurskega tehnološkega parka v Murski Soboti, kar prinaša edinstveno prednost, saj lahko svojo kariero v uspešnem, ambicioznem in globalno usmerjenem podjetju gradite v domačem okolju, v neposredni bližini svojega doma.

 

V letu 2020 je bilo podjetje AviRings d.o.o. uvrščeno med prejemnike sredstev P2, v letu 2022 pa je  uspešno kandidiralo na natečaju Slovenskega podjetniškega sklada v programu SK-75. AviRings d.o.o. je kot eden izmed devetih slovenskih tehnoloških start-up podjetij sodeloval tudi na dvomesečnem pospeševalniku v Tel Avivu v Izraelu.

 

V letu 2022 je podjetje AviRings d.o.o. prejelo zlato priznanje za inovacije Pomurske gospodarske zbornice, obenem pa se poteguje za naslov naj inovacije tudi na nacionalnem nivoju.

Koga iščemo?

Svoje vrste želimo okrepiti s študentom/študentko na področju marketinga in prodaje.

 

Marketing/Prodaja

Od kandidatov pričakujemo predvsem:

 • Urejanje  vsebin na socialnih omrežjih (FB, Instagram, WhatsApp skupine)
 • Komuniciranje s potencialnimi strankami (večinoma v angeleškem oz. nemškem jeziku)
 • Pripravo in vzpostavitev CRM sistema in vzdrževanje le-tega
 • Izvajanje analize prodajne uspešnosti (digitalni marketing)

 

Kaj ponujamo?

 • Delo v mladi in zagnani ekipi, ki na svojem področju vsak dan premika meje mogočega.
 • Razvoj in rast v okviru perspektivnega podjetja, ki nenehno kreira nove tehnološke rešitve in razvija nove ideje.
 • Prijetno delovno okolje v stabilnem in uglednem podjetju.
 • Fleksibilen delovni čas in hibridno obliko dela (možno je tudi delo na daljavo).
 • Stimulativno plačilo ter različne bonuse in nagrade.
 • Dolgoročna zaposlitev.

Prijave so možne do 4.9.2023.

 

Zainteresirane kandidatke in kandidate vabimo, da se nam oglasijo na e-poštni naslov info@avirings.com, da se pogovorimo o možnostih sodelovanja.

 

VEČ INFO 

 

preberi več
Zaposlitve
Arvio išče Office Managerja
Objavljeno 16. avgust 2023

Podjetje Arvio razvija Arvio AVM, sistem za za ocenjevanje in upravljanje nepremičnin, ki omogoča  samodejno identificiranje primerljive transakcije, oceno likvidnosti na sekundarnih trgih in predvidevanje prihodnjih gibanj na trgu. Sistem prav tako avtomatizira proces identifikacije pravnih vidikov lastnine.

 

Podjetje išče Office Managerja. 

 

Opis delovnih nalog:

 • Opravljanje nalog s področja računovodstva in kontrolinga.
 • Skrb za dnevno nemoteno poslovanje podjetja
 • Sodelovanje pri projektih s partnerji iz javnega in privatnega sektorja.
 • Vodenje raziskovalnih projektov, pomoč pri prijavi na projekte

 

Podroben opis nalog:

 

Kontrola računovodstva:

 • Odgovornost za nadzor in pregled nad pripravljenimi dokumenti računovodstva, izdaja računov.
 • Priprava finančnih poročil za vodstvo in sodelovanje z zunanjim računovodstvom.

 

Nemoteno poslovanje pisarne:

 • Organizacija in vzdrževanje učinkovite pisarniške infrastrukture.
 • Upravljanje z dokumentacijo, vzpostavljanje in vzdrževanje sistemov arhiviranja.
 • Skrb za nabavo opreme.
 • Koordinacija dogodkov, sestankov in potovanj.

 

Sodelovanje pri projektih s partnerji:

 • Tesno sodelovanje z našimi partnerji pri izvajanju skupnih projektov.
 • Koordinacija komunikacije in usklajevanje aktivnosti med različnimi deležniki.
 • Zagotavljanje nemotenega poteka projektnih procesov in izpolnjevanje postavljenih ciljev.

 

Sodelovanje pri pripravi in prijavi novih projektov:

 • Aktivno sodelovanje z zunanjimi partnerji pri pripravi predlogov projektov, izdelavi ustrezne dokumentacije ter prijavljanju projektov.
 •  

Sodelovanje pri pripravi proračuna za projekte in nadzor nad porabo sredstev.

 • Poročanje:
 • Priprava rednih poročil o izvajanju projektov za vodstvo podjetja.
 • Spremljanje ključnih kazalnikov uspešnosti in priprava analiz ter priporočil za izboljšave.

 

Pričakujemo:

 • Izkušnje na področju računovodstva, kontrolinga ali podpore strankam.
 • Dobro poznavanje MS Office orodij.
 • Samostojnost in odgovornost pri delu.
 • Sposobnost ustnega in pisnega izražanja v slovenskem in angleškem jeziku

 

Ponujamo:

 • Delo v dinamičnem in hitro rastočem podjetju.
 • Zaposlitev za polni delovni čas.
 • Možnosti osebnostne rasti in pridobivanja izkušenj.
 • Sodelovanje v motiviranem in prijetnem kolektivu.
 • Pozitivno delovno okolje in delo v povezani ekipi.
 • Možnost dolgoročne zaposlitve.

VEČ INFO IN PRIJAVA

preberi več

Slovenija, dežela startupov

Velike stvari se zgodijo le pod pravimi pogoji, le v pravem trenutku. Slovenija je kot igrišče, na katerem lahko začneš nove projekte.

 

Zato ... Zagrabi trenutek! Bodi sprememba! Uresniči svojo idejo!

 

Dobrodošli v Sloveniji!

Storitve

Podpora za razvoj
ekosistema

Slovenija si prizadeva postati eno izmed pomembnejših svetovnih vozlišč za

start-up podjetja in pomemben del globalne startup mreže.

Kdo je kdo v slovenskem startup ekosistemu?

Ne samo zato, ker je prijetno poznati ljudi, ampak predvsem, ker so poznanstva v poslovnem svetu še posebej dragocena, ti mapa ključnih deležnikov slovenskega startup ekosistema ponuja odličen vpogled v to, koga v določenem trenutku pocukati za rokav. Prelistaj jo!

343
Startup podjetij
26
Investitorjev
185
Mentorjev

Blog

Startupi in scaleupi so postali dragocen vir za korporacije pri razvoju njihovih inovacij in rasti. Prav tako pa so startupi & scaleupi lahko tudi zavezniki korporacij pri dvigovanju korporativne kulture na novo, višjo raven in zagotovilo za dolgoročni uspeh.
Mitja Sagaj
17. september 2019
Ohranjanje stika podjetniške "diaspore" z domačim okoljem in brezmejno prehajanje znanj in veščin ustvarjata uspešno povratno zanko, ki beg možganov spreminja v kroženje možganov.
Mitja Sagaj
13. september 2019
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.