Meetings.bio

Sestanki d.o.o. Ljubljana
Startup

Meetings.bio je celovita spletna rešitev za generiranje B2B prodajnih sestankov za podjetja, ki prodajajo svoje produkte in rešitve farmacevtskim ter biotehnološkim podjetjem. Podjetja imajo izziv, kako z omejenimi sredstvi zagotoviti stalen pritok kvalitetnih potencialnih strank za prodajno ekipo. Naključni sestanki na sejmih in konferencah generirajo premalo kvalificiranih potencialnih kupcev, visoki stroški razstavnih prostorov, hladni klici niso več učinkoviti.

 

Meetings.bio je spletna aplikacija, ki uporabnikom iz manjšim B2B podjetij omogoča enostavno pridobivanje prodajnih sestankov z novimi potencialnimi kupci. Za razliko od ostalih alternativ uporabnik plačuje glede na uspeh uporabe platforme, saj se zaračunajo zgolj izvedeni sestanki. Podatki o podjetjih in kontaktih so že del rešitve, platforma pa khrati nudi podporo za email in LinkedIn.

 

Odzivi prvih kupcev povezane storitve Meetings.bio, ki zagotavlja primerljive rezultate pod enakim poslovnim modelom, so zelo pozitivne. V prvem mesecu in pol jim je uspelo generirati 3.000 evrov prihodkov.

 

Nejc Škoberne Soustanovitelj in direktor
Vključenost v program
P2 2020 SPS StartupPlus+
Tip trga
B2B
Prihodki v letu 2022
76 - 300k
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.