Geotrax

Geotrax d.o.o. Trbovlje
Startup

Ekipa podjetja Geotrax rešuje enega izmed osnovnih problemov v podjetjih - lociranja sredstev in/ali oseb v realnem času. S sistemom Geotrax lahko podjetja enostavno spremljajo, identificirajo in nadzirajo pomembne poslovne procese in aktivnosti v podjetju in jih lažje, hitreje in ceneje regulirajo in optimizirajo.

 

Sledenje sredstev z Geotrax sistemom je nov, inovativen način nadzora in upravljanja s sredstvi podjetja, kar omogočajo najnovejše sledilne tehnologije BLE (Bluetooth), UWB (Ultra Wideband), LTE (Cat-M1, NB-iot) in BLE/UWB/WiFi skenerji. Sledenje osnovnih sredstev spada v skupino poslovnih procesov na področju nadzora in varnosti. Sledenje sredstev se izvaja z BLE/UWB sledilniki znotraj stavb in z LTE/GPS sledilniki zunaj stavb. 

 

Vse informacije se stekajo v sistem v oblaku, ki se povezuje na tri najbolj uporabljene SaaS sisteme na svetu SAP, Infor in Deloitte. Uporabniki sistema bodo lahko prek spletne aplikacije Geotrax v realnem času spremljali, nadzorovali ter analizirali vse podatke in poslovne procese v podjetju. Poslovni model temelji na prihodkih od prodaje paketnega sistema in od naročnin na mesečni ravni.

Marjan Povše Ustanovitelj in direktor
Podporna okolja
  • Katapult
Vključenost v program
P2 2020 SPS StartupPlus+
Tip trga
B2B
Prihodki v letu 2022
76 - 300k
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.