GeoTrax

GEOTRAX d.o.o. Trbovlje
Startup

Ekipa podjetja Geotrax rešuje enega izmed osnovnih problemov v podjetjih - lociranja sredstev in/ali oseb v realnem času. S sistemom GeoTrax lahko podjetja enostavno spremljajo, identificirajo in nadzirajo pomembne poslovne procese in aktivnosti v podjetju in jih lažje, hitreje in ceneje regulirajo in optimizirajo.

 

Sledenje sredstev z GeoTrax sistemom je nov, inovativen način nadzora in upravljanja s sredstvi podjetja, kar omogočajo najnovejše sledilne tehnologije BLE (Bluetooth), UWB (Ultra Wideband), LTE (Cat-M1, NB-iot) in BLE/UWB/WiFi skenerji. Sledenje osnovnih sredstev spada v skupino poslovnih procesov na področju nadzora in varnosti. Sledenje sredstev se izvaja z BLE/UWB sledilniki znotraj stavb in z LTE/GPS sledilniki zunaj stavb. 

 

Vse informacije se stekajo v sistem v oblaku, ki se povezuje na tri najbolj uporabljene SaaS sisteme na svetu SAP, Infor in Deloitte. Uporabniki sistema bodo lahko prek spletne aplikacije GeoTrax v realnem času spremljali, nadzorovali ter analizirali vse podatke in poslovne procese v podjetju.

 

Poslovni model temelji na prihodkih od prodaje paketnega sistema in od naročnin na mesečni ravni.

 

Osnovne informacije
GEOTRAX d.o.o.

 

Gabrsko 12

1420 Trbovlje

Slovenija

Marjan Povše Ustanovitelj in direktor
Vključenost v program
StartupPlus+ P2 2020 SPS
Tip trga
B2B
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.