Startup Plus Program

 

Vsi prejemniki zagonskih spodbud P2, prejemniki konvertibilnih posojil SK75 in prejemniki koinvesticije SI-SK, ki jih zagotavlja Slovenski podjetniški sklad, niso deležni le finančne podpore, ampak tudi dragocene vsebinske podpore, posebej prilagojene prav izzivom in potrebam startup in scaleup podjetij na poti rasti.

Vse storitve so del novo razvitega tako imenovanega Startup Plus Programa, ki ga pod ključnikom #StartupPlusProgram najdeš tudi na vseh omrežjih.

 

Preberi več

 


Startup Plus Program vključuje:

 

 • Push2Start: Je pospeševalniški program, ki omogoča postavitev trdnih temeljev hitro rastočega globalnega podjetja in vstop na trg v najkrajšem možnem času z največjo možno hitrostjo. Pospeševalnik je namenjen prejemnikom sredstev P2.
 • SK Growth Camp: Je pospeševalniški program, ki pokriva ključna področja za hitro rast podjetja. Namenjen je prejemnikom investicije SK75 in SI-SK.
 • NextRound: Je program, ki pomaga povezati startup podjetje z zasebnimi investitorji in zagotavlja pomoč pri pridobitvi dodatnih zasebnih investicijskih sredstev domačih in tujih poslovnih angelov, skladov tveganega kapitala in drugih investitorjev.
 • KorpoStart: Je program, ki spodbuja povezovanja startupov in scaleupov s korporacijami z namenom ustvarjanja uspešnih skupnih zgodb. 
 • INTL: Je program, ki podjetjem z globalnimi ambicijami  pomaga pri uspešnem nastopu na tujem trgu in pospešitvi njihove globalne rasti.
 • INTL: Venture Bootcamp: Je intenziven program, ki pomaga pri vzpostavljanju stikov z mednarodnimi investitorji in pripravi na pridobivanje A investicijskih rund. 
 • HardwareSTART: Je specializirani vertikalni pospeševalnik za zagonska podjetja, ki izdelujejo fizične izdelke, ki omogoča pridobitev specifičnih znanj in spodbuja mreženje med podjetji ter drugimi deležniki v branži.
 • ScaleUPgrade: Program je namenjen scaleup podjetjem in zagotavlja medsebojno povezovanje, izmenjavo izkušenj in pridobivanje kompetence za hitro globalno rast. 
 • Konferenca PODIM: Je dogodek, ki  omogoča združevanje in povezovanje prepoznavnih mednarodnih investitorjev, uveljavljenih korporacij, startupov in scaleupov. 
 • Šola za mentorje: Je program, ki udeležencem podjetij omogoča, da pridobijo vsa znanja in usvojijo orodja, ki jih potrebujejo za kakovostno mentoriranje v zagonskih podjetjih, ob koncu pa prejmejo tudi certifikat.
 • Šola za investitorje: Je program, ki omogoča tako obstoječim kot potencialnim novim vlagateljem razviti kompetence, s katerimi bodo znali izbrati prave poslovne priložnosti in oblikovati primerno naložbo.
 • Startup klinika: Je program, ki s pomočjo specialističnih svetovalcev pomaga podjetnikom reševati najtežje poslovne izzive in profesionalizirati poslovanje. do rešitev najtežjih poslovnih problemov in profesionalizacije poslovanja.
 • Startup.si: Omogoča nacionalno in mednarodno promocijo startup podjetij in dogajanja v domačem in tujih ekosistemih.
 • Dogodki Teambuilding+: Je dogodek namenjen povezovanju, pridobivanju novih znanj in sproščenemu druženju P2 in SK podjetij, mentorjev, izvajalcev Startup Plus Programov in drugih deležnikov startup ekosistema.  
 • Prodajni pospeševalnik: Je program, ki startup podjetjem pomagaja izboljšati aktivnosti na področju prodaje. 
 • Health.Tech.Growth: Pospeševalniški program namenjen zagonskim podjetjem, ki razvijajo rešitve na področju zdravja. 

 

 

Preberi več

 

 

 

Mreženje in pridobivanje znanja na konferencah, serija neformalnih srečanj, mentorski program, pospeševalniški program in individualna svetovanja so poleg finančne injekcije naš recept za vaš uspeh!

 

Preberi več

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020. 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.