Startup Plus Program

 

Vsi prejemniki zagonskih spodbud P2, prejemniki konvertibilnih posojil SK75 in prejemniki koinvesticije SI-SK, ki jih zagotavlja Slovenski podjetniški sklad, niso deležni le finančne podpore, ampak tudi dragocene vsebinske podpore, posebej prilagojene prav izzivom in potrebam startup in scaleup podjetij na poti rasti.

Vse storitve so del novo razvitega tako imenovanega Startup Plus Programa, ki ga pod ključnikom #StartupPlusProgram najdeš tudi na vseh omrežjih.

 

Preberi več

 


Startup Plus Program vključuje:

 • Mentorstvo: 140+ uglednih in izkušenih mentorjev iz vrst podjetnikov, investitorjev, vodij podjetniških programov, ...
 • Strokovni svet: Prejemniki investicij SK75 ali SI-SK dobite podporo strokovnega sveta, ki ga sestavimo in vam je vselej na voljo.  
 • Pospeševalniški program SK: Sedem ni le pravljično število, za nas je sedmica simbol uspeha, zato bomo po zgledu najboljših globalnih pospeševalniških programov organizirali 7 srečanj na najbolj aktualne podjetniške teme. 
 • Startup kliniko: Tvoja prva pomoč pri odpravi kritičnih tveganj na podjetniški poti. 
 • KorpoStart: Program za spodbujanje povezovanja startupov in scaleupov s korporacijami z namenom ustvarjanja uspešnih skupnih zgodb. 
 • NextRound: Investicijska konferenca in demo dan s treningom pitchanja z namenom povezovanja podjetij z zasebnimi investitorji za pridobitev dodatnih zasebnih investicijskih sredstev s strani domačih in tujih poslovnih angelov, skladov tveganega kapitala in drugih investitorjev. 
 • PODIM konferenca: To je tvoja priložnost za udeležbo na tem najvplivnejšem mreženjskem dogodku v regijah Alpe-Adria in Zahodnega Balkana z možnostjo sestankov z investitorji in predstavniki korporacij s celega sveta. 
 • Program za internacionalizacijo poslovanja: Prodreti na domači trg je težko, prodreti na tujega še težje. Zato dobiš podporo in aktivno pomoč usposobljenih svetovalcev, ki lahko povečata uspešnost nastopa na tujih trgih in pospešita globalno rast podjetja. 
 • Skupinske obiske konferenc v tujini: Obiski mednarodnih konferenc zagotavljajo širšo prepoznavnost podjetja in odpirajo marsikatera vrata, skupinski nastop pa je pogosto učinkovitejši.
 • Vertikalni pospeševalnik za "hardware" podjetja: Ker se podjetja, ki poslujejo v industriji strojne opreme (hardware), srečujejo s prav posebnimi izzivi, bo specializirani vertikalni pospeševalnik omogočil pridobitev specifičnih znanj in spodbudil mreženje med podjetji ter drugimi deležniki v branži.
 • Teambuilding: Enodnevni intenzivni mreženjski dogodek vseh podprtih podjetij bo kot češnja na torti vsebinske podpore.  

 

Preberi več

 

 

 

Mreženje in pridobivanje znanja na konferencah, serija neformalnih srečanj, mentorski program, pospeševalniški program in individualna svetovanja so poleg finančne injekcije naš recept za vaš uspeh!

 

Preberi več

 


Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.