Novica

Brezplačna 3-dnevna intenzivna startup delavnica v Budimpešti

/4.11.2014, Avtor: Stanislava Vabšek
EIT ICT Labs Budimpešta v okviru BrassTacks 2014 startup trening programa od 19. do 21. novembra 2014 organizira intenzivno delavnico za CEE startupe v zgodnjih fazah razvoja. Udeležba je popolnoma brezplačna, saj organizatorji krijejo tudi potne stroške in bivanje.


 
Tridnevna intenzivna ”hands-on” delavnica se osredotoča na najbolj uporabna znanja in spretnosti, ki jih potrebujejo startupi v zgodnjih fazah razvoja. Mentorji na delavnici bodo izkušeni mednarodni in madžarski podjetniki in strokovnjaki. Udeleženci bodo preživeli tri dni s še štirimi do šestimi drugimi CEE startup ekipami in ključnimi akterji madžarskega startup ekosistema.
 
Organizatorji k prijavi vabijo CEE startupe, ki: 
  • tekoče govorijo angleško,
  • gradijo ”early-stage” visokotehnološko startup podjetje,
  • so stara manj kot tri leta,
  • so do zdaj zbrala manj kot 300.000 EUR investicij in
  • so v fazi, ko se lahko resnično izkoristijo vse prednosti intenzivnega izobraževalnega programa, ki povzema vse bistvene sestavine uspešnega podjetništva.
Prijava je možna do petka, 7. novembra 2014 na http://www.f6s.com/brasstacks2014 ali pošljete izpolnjeno prijavnico na info@mmklaszter.com.

Vse informacije o dogodku najdete tukaj

Poglejte video o BrassTacks 2013 na tej povezavi.
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave