Jost Capito, Ex McLaren & Williams Racing CEO in Uroš Rosa, Ex. Akrapovič’s CEO prihajata na Podim!

Dne 15. april 2024
 

Z navdušenjem in pričakovanjem vrhunskega poslovnega pogovora, vas vabimo, da se nam pridružite in spoznate legendi v svetu motošporta in sveta dirkaštva. Razkrila vam bosta, kako sta presegla najboljše od najboljših, tako na dirkališču kot izven njega.

 

Jost Capito

 

Titan na področju visokega inženirstva in simbol vizionarskega vodenja, Jost Capito je oblikoval prihodnost avtomobilske in dirkalne industrije. Z vodstvenimi funkcijami pri Porsche Motorsport, Volkswagen Motorsport, McLaren F1 in Williams Racing je Jostova pot dokaz o moči inovacij ter odličnosti pri vodenju ekip. Danes izjemno iskan svetovalec, je na Podimu z vami pripravljen deliti svoje bogate izkušnje.

 

Uroš Rosa

 

Kot strateški vizionar z močno zavezanostjo k tehnologiji, podjetništvu in vodenju je Uroš v desetletju vodenja podjetja Akrapovič uresničil ključne strategije širitve, ki so podjetju prinesle prelomni uspeh. Njegovi inovativni pristopi in sistemi so se odražali v izjemnih finančnih rezultatih in prestižnih priznanjih, vključno z nagrado za najboljšega delodajalca v Sloveniji ter številnimi best brand in Red Dot Design nagradami. Te uspehe je Uroš Rosa dopolnil z osebnim dosežkom – priznanjem European CEO Award.

 

Z bogatimi izkušnjami v vodenju visoko zmogljivih timov in sodelovanjem s prestižnimi avtomobilskimi in motociklističnimi blagovnimi znamkami Uroš ustvarja organizacije, ki so usmerjene v prihodnost in prilagodljive v hitro spreminjajočem se poslovnem svetu.

 

Na Podim odru ju boste lahko poslušali in se z njima pogovarjali kar dvakrat. V torek, 14. maja, v sproščenem pogovoru z Danielom Croninom in 15. maja v bolj poglobljenem govoru na obravnavano temo.

 

Podim je butični dogodek, kjer je število udeležencev omejeno na 1.000. Zato, da lahko vsak spregovori z vsakim, da se lahko vezi poglobijo in stkejo nova potencialna partnerstva. Na voljo so vam tudi naši izvrstni mednarodno priznani govorci, bodisi v okviru mreženjskih dogodkov, ali pa v Podim Deal Roomu, kjer se lahko z njimi srečate na kratkih ena na ena 20 minutnih sestankih? Že imate idejo, kaj jih želite vprašati?

 

Za udeležbo na dogodku potrebujete vstopnico. Več kot 70% vstopnic že ima svojega lastnika, zato si svojo zagotovite danes.

 

VEČ IN VSTOPNICA

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.