Podim 2024: Razkrivamo atraktivne govorce in program, ki bodo spremenili vašo poslovno perspektivo!

Dne 17. april 2024
 

Težko pričakovan Podim program je objavljen. Tudi Startup&Scalup katalog je že na poti k imetnikom investitorskih in business executive vstopnic. Če še nimaš svoje, pohiti. Več kot 70% vstopnic že ima svojega lastnika, do dogodka pa je še cel mesec. Število vstopnic je omejeno in zaradi zagotavljanja kakovosti, bo tako tudi ostalo. 

 

Da si narediš malo ‘luštov’ ti predstavljamo nekaj tem in govornikov, ki bodo zagotovili mega dozo novih znanj in spoznanj, navdiha in energije za nadaljnje delo.

 

#DIGITALIZACIJA

Serijski podjetnik, avtor knjig in investitor Kristian Kabashi bo spregovoril o vzponu nove paradigme dela v digitalni prihodnosti. Koncept ‘blank collar’ je koncept, ki prinaša transformacijo, lahko preoblikuje naše razumevanje dela, redefinira” with “, ki je med drugim naslov njegove knjige, opredeljuje prihodnost dela v digitalni ekonomiji, ki jo z pristopom k osebnemu in organizacijskemu uspehu ter razkrije recept za neizkoriščen potencial posameznikov, organizacij in družbe.

 

TALK: The Blank Collar: A New Paradigm For Success In The Digital Future

Kristian Kabashi, Numarics, Švica 

Torek, 14. maj, ob 11.30 v Maribox 01

 

#UMETNA INTELIGENCA

Uspešna prodaja podjetja Microsoftu, aktivno svetovanje in strokovno znanje na področju umetne inteligence, vodenje Gaingels-ov, največjega zasebnega sindikata angelskih vlagateljev v Ameriki in prejemnik dveh nagrad Tony za svoje delo za produkcijo na Broadwayu, so le nekateri izmed impresivnih dosežkov Lorenza.

 

FIRESIDE: Bridging AI, Storytelling, and Social Advocacy

Lorenzo Thione, Gaingels, ZDA

Torek, 14. maj, ob 9.30 v Maribox 01

 

#PRODUKT

Anna je vodja produktne odličnosti (product excellence) pri podjetju Miro, bo razkrila skrivnost za neverjetne uspehe produktov Miro. Predstavila bo kako lahko tudi tvoja s pomočjo koncepta PLG - product led growth - doseže rast in preboj. 

 

TALK: Understanding Product-Led Growth (PLG): Its Importance and Impact on Your Business

Anna Boyarkina, Miro, Nizozemska

Torek, 14. maj, ob 14.30 v Maribox 01

 

#FOODTECH

Hrana iz zraka? Noro? Niti ne! Gregor iz podjetja Arkeon, spin-out podjetja Univerze na Dunaju, proizvaja funkcionalne sestavine hrane iz CO2. Razkril bo tudi kje so še neizkoriščene priložnosti na področju alternativne predelave hrane. 

 

TALK: Identifying Blindspots in the Sustainable Food Solutions Industry

Gregor Tegl, Vienna Uni Spin-out – Arkeon, Avstrija

Torek, 14. maj, ob 9.30 v Maribox 01

 

#VODENJE

Jost Capito in Uroš Rosa bosta poskrbela za del programa, kjer se bomo pogovarjali o vodenju in grajenju uspešnih timov. Razpravljala bosta o managementu, vodenju in poslovnih lekcijah, ki sta jih pridobila v njunih izjemnih karierah kot vodilna izvršna direktorja v motošport in avtomobilski industriji.

 

FIRESIDE: Racing to Excellence: Lessons Learned in Building and Managing High-Performance Teams

Jost Capito, NITROCROSS, Nemčija 

Uros Rosa, PUROS Ltd., Slovenia 

Sreda, 15. maj, ob 9.30 v Maribox 02

 

#EKOSISTEM

Kako oblikovati, povezati, uskladiti in upravljati deležnike v vodilnih tehnoloških ekosistemih na svetu, bo predmet programskih blokov za startupe in inovacijske ekosisteme, pisarn in centrov za prenos tehnologij. Barbara iz znanega bavarskega visokotehnološkega središča UnternehmerTUM bo delila svoje najboljše prakse skupaj z ETH Zurich, MIT iz Bostona, Technion iz Izraela in drugimi.

 

TALK: Best Practices: Insights from Top Technology Transfer Centers

Barbara Mehner, XPRENEURS Incubator at UnternehmerTUM, Germany 

Torek, 14. maj, ob 14.30 v Maribox 02

 

#RAST

Ali poznate poslovne priložnosti, ki vas čakajo na trgih s potencialom hitre rasti? Znate ovrednotiti potencial in oblikovati smiselno strategijo vstopa na tak trg? Če ne, Kristina in njeni sogovorniki v tem programskem bloku ponujajo znanje in rešitev.

 

TALK: Hidden Opportunities: Awakening Companies to Emerging Market Potential

Kristina Marinovic, Duamentes, Anglija

Sreda, 15. maj, ob 12.00 v Maribox 01

 

To je le nekaj vsebin, ki vas čakajo na letošnjem Podimu. 60 plus mednarodnih govorcev se bo v dveh dneh dotaknilo vseh aktualnih tem, ki vplivajo oziroma bodo vplivale na posele v prihodnosti.  

 

Vabimo vas k ogledu celotnega programa in prevzemu svoje vstopnice. Zagotvite si mesto že danes, ker maja bo že prepozno.

 

PROGRAM

 

VSTOPNICE

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.