Novica

Prejeli 124 prijav

/27.2.2012, Avtor: Stanislava Vabšek
Rok za prijavo ne letošnji izbor Start:up Slovenija se je iztekel 24. februarja. Prijavo, ki je zahtevala tudi oddajo poslovnega načrta, je uspešno oddalo 124 slovenskih mladih podjetij.Rok za prijavo ne letošnji že peti nacionalni izbor Start:up Slovenija se je iztekel v petek, 24. februarja ob polnoči. Prijava je poleg izpolnjenega spletnega obrazca zahtevala tudi poslovni načrt v .pdf obliki. Do izteka roka je prijavo uspešno oddalo kar 124 start-up podjetij. 
 
Skladno s trendom zadnjih let med prijavljenimi prevladujejo rešitve iz IKT panog. Velika večina prijavljenih podjetij je bila ustanovljenih v letu 2011, nekaj pa tudi v 2010 in 2012. Zanimiva je tudi časovna razporeditev prispelih prijav: 37 podjetnikov je svojo prijavo oddalo v zadnji uri, od tega 13 v zadnjih 5 minutah do izteka prijavnega roka. Sedaj je na vrsti ocenjevanje prispelih prijav in izbira finalistov.
 
Čestitke vsem za uspešno prijavo na izbor!
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave