Novica

Celtra prejela novo investicijo

/18.1.2013, Avtor: Stanislava Vabšek
Celtra je naznanila, da je po investiciji ameriških skladov GrandBanks Capital in Fairhaven Capital prejela novo investicijo v višini 4 milijonov ameriških dolarjev od sklada SoftBank Capital. 

Nova investicija je bila vodena s strani SoftBank Capital, sodelovala pa sta tudi že prisotna investitorja GrandBanks Capital in Fairhaven Capital. Predstavnik SoftBanka v Celtrinem upravnem odboru bo Ron Fisher.
 
Celtra je v preteklem letu poslovala z dobičkom, prihodki pa so se v primerjavi z letom prej povečali kar za 300 odstotkov. Med Celtrinimi partnerji in strankami so štiri izmed petih največjih agencij, ki se ukvarjajo z mobilnim oglaševanjem in osem od desetih največjih medijskih agencij.
 
Nova investicija je po mnenju Celtre strateškega pomena, saj bo družba prek SoftBankove mreže lažje izkoristila priložnosti na Japonskem in drugih azijskih trgih. S svežim kapitalom pa je v njihovem načrtu tudi prenos dela produktega razvoja v San Francisco.
 
Vir: www.rsg-capital.si
Foto: inventures.eu
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave