Novica

Animacel zmagovalec Elevator pitcha

/27.11.2013, Avtor: Stanislava Vabšek
Podjetje Animacel, finalist tekmovanja Start:up leta 2012, je med več kot 70 prijavljenimi podjetji, zmagovalec drugega Si.mobilovega natečaja za mala podjetja.

Natečaj je potekal v obliki t. i. elevator pitcha oziroma kratke poslovne predstavitve v dvigalu. V dveh minutah, kolikor traja vožnja z dvigalom, sta predstavnika podjetja dr. Katerina Čeh in prof. dr. Gregor Majdič komisijo najbolj prepričala s predstavitvijo svojega podjetja, ki se ukvarja z zdravljenjem živali z matičnimi celicami.

Podjetje si je tako prislužilo subvencijo v vrednosti 10.000 evrov v obliki storitev Si.mobilove Popolne pisarne in predstavitev v oddaji Prava ideja na TV Slovenija. Drugo mesto in subvencijo v višini 5.000 evrov je pridobilo podjetje U2G d.o.o. iz Maribora, ki je inkubirano podjetje Tovarne podjemov, podjetniškega inkubatorja UM, ki s produktom (mobilno aplikacijo) Sportwipe povezuje in nagrajuje milijone ljudi za njihov zdrav življenjski slog. Cilj podjetja je vzpostaviti mrežo, ki bo neposredno povezovala aktivne posameznike in blagovne znamke športne opreme. Začenjajo gibanje, ki bo s pomočjo mreže zainteresiranih podjetij posameznikom omogočila bolj zdrav način življenja.
 
Čestitke vsem nagrajencem in Si.mobilu za odlično akcijo spodbujanja podjetništva!
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave