Novica

Zgrabi trenutek, bodi sprememba in startaj s svojo idejo v Sloveniji!

/6.10.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Vabljeni k ogledu kratkega, a toliko bolj zgovornega videa, v katerem boste ugotovili, ali pa se dokončno prepričali, da Slovenija postaja eno najbolj privlačnih start-up središč za življenje in ustvarjanje!

 
 
Največje se rodi iz najmanjšega – ogenj iz iskre, človek iz celice in podjetje iz ideje. Le pod pravimi pogoji, v pravem trenutku, se zgodijo velike stvari. In ko je Evropska komisija prek Slovenskega podjetniškega sklada ambicioznim talentom zagotovila dostop do kapitala ter vrhunskih mentorsko-izobraževalnih programov, se je v Sloveniji, v osrčju Alpe-Adria regije, pospešil razcvet dinamičnega start-up središča!
  
V močno povezani start-up skupnosti prepad začetnega financiranja – ob sicer vse močnejši ponudbi zasebnega kapitala – učinkovito zapolnjujejo evropska sredstva. Ta so inovativnim podjetjem dostopna prek subvencij in prijaznih oblik lastniškega ter dolžniškega financiranja.
 
Zavedamo se tudi pomena in moči množičnega financiranja, za katerega je Evropska komisija pripravila pregleden in razumljiv priročnik, ki še povečuje možnosti za uspeh številnih, po svetu odmevajočih slovenskih ‘crowdfunding’ kampanj.
 
Ekipa Iniciative Start:up Slovenija in predstavništva Evropske komisije v Sloveniji
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave