Novica

Dan odprtih vrat Slovenskega podjetniškega skada

/16.3.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Dogodek, ki bo potekal v sredo, 25. marca, je v prvi vrsti namenjen podjetnikom, ki bodo pridobili informacije o finančnih spodbudah Slovenskega podjetniškega sklada v letu 2015, tako za mlada podjetja (mlajša od pet let) kot tudi mala in srednja podjetja, starejša od pet let. Podjetniki bodo na uvodnih predstavitvah pridobili informacije sklada o financiranju podjetij v okviru:
  • prve linije oz.  garancij za bančne kredite s subvencijo obrestne mere za tehnološko - inovativne in klasične projekte. Pri razpravi bo sodeloval tudi predstavnik izbrane poslovne banke.  
  • druge linije oz. ugodnih spodbud za mlada podjetja, kjer bo natančno predstavljena ponudba produktov, ki mlada podjetja spremljajo v vseh fazah razvoja – od zagona in priprave MVP –ja (minimalno sprejemljivega produkta) do preverjanja tržnega potenciala, vstopa in širitve na trg ter globalno rast. Na razpravi bo sodeloval tudi predstavnik start-up ekosistema.
Na info točkah pa se bodo lahko podjetniki lahko ločeno za prvo in drugo linijo individualno posvetovali o koriščenju državnih pomoči sklada v letu 2015. Podrobnejši program dogodka na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada.

Udeležba na dogodku je brezplačna, prijava prek spletnega obrazca pa obvezna. 

Kontakt za dodatne informacije:
Mateja Grobelnik, Slovenski podjetniški sklad, mateja.grobelnik@podjetniskisklad.si, ali prek tel: 02 234 12 40. 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave