Slovenski start:up leta 2022 na police postavil nov produkt

Dne 1. december 2022 objavil Anemari Pediček
 

Slovenski start:up leta 2022 Inno Lab je na police postavil nov produkt. Novi Innobox zabojček Razkrinkaj storilca otroke med 8 in 12 letom starosti prestavi v svet forenzikov in detektivov. Otroci sodelujejo pri razkrinkanju tatu z izvedbo štirih forenzičnih poskusov,  ob tem se zabavajo in veliko novega naučijo. Spoznaj ga v nadaljevanju. 

 

To je prvi Innobox zabojček, ki je tematsko obarvan in otroka s svojo zgodbo odnese v svet domišljije in znanosti. Skozi učni center detektiv Muha otroka popelje na popotovanje po dvorcu g. Goloba, kjer se je zgodila tatvina. Otroci se interaktivno vklopijo v video proces in izvajajo poskuse, tako preko učnega centra kot fizično, lahko kar doma v dnevni sobi. Izvedli bodo 4 zabavne, a poučne poskuse:  identifikacija prstnega odtisa, analiza pisave, testiranje skrivnostnega prahu ter kromatografija črnila pisal. Vse to pa jih na koncu pripelje do storilca. Nič ne skrbite, poskusi so tako zastavljeni, da vedno pripeljejo do pravega tatu! Otrok pa za svoj trud in novo pridobljeno znanje prejme diplomo in postane forenzični asistent. 

 

Da je raziskovanje enostavno, poskrbi Innobox zabojček, kjer vsi materiali, ki jih potrebujete za poskuse že čakajo, da se forenzična preiskava začne! V vsakem zabojčku prejmete šablono za stojalo, epruvete, kapalko, kromatografski papir, Fenol rdeče, snovi za primerjavo, mini žličko, zaščitne laboratorijske rokavice in zaščitna laboratorijska očala. Zelo natančna, vendar enostavna video navodila v slovenskem jeziku pa bodo poskrbela, da boste vse sestavine zabojčka uporabili pravilno in odkrili storilca brez večjih težav! 

 

 

Zabojček ponuja idealno zaposlitev za eno popoldne, kjer se otrok preko igre nekaj novega nauči. Ker je zabaven, drugačen, poučen in motivira otroke za umirjeno popoldne doma, je edinstveno in drugačno darilo. Otroku podarite znanje in zabavo! 

 

Ekipa čestitke za še en odličen produkt!

 

Spoznaj Innobox zabojčke

 

Za podjetjem je uspešno leto 

Za podjetjem Inno Lab, ki smo ga v letu 2021 lahko spremljali v priljubljeni televizijski oddaji Štartaj Slovenija je zelo uspešno leto. Pohvalijo se lahko kot prejemniki naslova Slovenski start:up leta 2022 in dobitnik nagrade Naj SK preSKok. 

 

V podjetju pa so za svoj produkt Innobox zabojček v preteklosti prejeli tudi nepovratna sredstva P2 in konvertibilno posojilo SK75 Slovenskega podjetniškega sklada. 

 

VEČ O P2

 

VEČ O SK75

 

 

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

Značke
Startup Slovenskistartupleta
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.