Settings = { cultureInfo: "sl-si", cookieUrl: "/sl-si/politika-piskotkov", };

Spodbuda P2 SPS za pospešek startupom

 

Zagonska spodbuda P2 Slovenskega podjetniškega sklada spodbuja zagon tehnološko inovativnih podjetij s potencialom rasti, ki ste na začetku svoje poti in za širši trg razvijate inovativne produkte, procese in storitve z visoko dodano vrednostjo, ki rešujejo probleme uporabnikov.

 

 

Namen P2 je podpreti razvoj inovativnih idej podjetnih posameznikov in skupin ter jim tako pomagati na poti k tržnemu uspehu.

 

Višina in oblika financiranja:

  • do 54.000 evrov subvencije na podjetje

 

Doba financiranja - izplačila v treh tranšah v obdobju dveh in pol let:

  • prvo izplačilo: do 10.000 evrov
  • drugo izplačilo: do 12.000 evrov
  • tretje izplačilo: do 32.000 evrov

 

Produkt P2 vključuje:

  • predselekcijski postopek Start:up Slovenija, ki podjetjem omogoča, da z osebno predstavitvijo na DEMO dnevu, pridobijo do 35 točk za potrebe javnega razpisa. Preberi več ...
  • #StartupPlusProgram, v okviru katerega podjetje prejme vrhunskega startup mentorja, sodeluje v bootcamp, KorpoStart in NextRound programih in še več.  Preberi več ... 

 

 

Slovenski podjetniški sklad vsako pomlad (razpis je ponavadi objavljen marca) za zagonsko spodbudo zagotovi 2,16 miljona evrov, kar zadostuje za subvencijo v višini 54.000 evrov 40 podjetjem, po 20 iz zahodne in vzhodne kohezijske regije.

 

Natanko 100 točk je možno dobiti v prijavnem postopku na razpis, ključno za uspeh na razpisu pa je sodelovanje v predselekcijskem postopku, ki ga izvaja Start:up Slovenija.

 

V dosedanjih enajstih krogih se je predselekcijskega postopka za P2 udeležilo že več kot 950 slovenskih startup podjetij. Pridruži se tistim, ki so že prejeli nepovratno zagonsko spodbudo P2.

 

Več o predselekcijskem postopku v letu 2019 preberite tukaj.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.