Jesenski rok za razpis SK75 je zunaj!

Dne 30. avgust 2021
 

Inovativna mlada podjetja, ki želite pospešiti svojo prodajo in se širiti na nove trge, ta razpis je namenjen prav vam. Čaka vas 75.000 evrov v obliki konvertibilnega posojila, ki vam ga pod ugodnimi pogoji omogoča Slovenski podjetniški sklad, in tudi neprecenljiva mentorska podpora, vključenost v številne programe (internacionalizacija, KorpoStart, SK Growth Camp, HardwareSTART,…).

 

Tokratni pogoji razpisa se ne razlikujejo prav veliko od njegovih prejšnjih različic. A vseeno najprej poglejmo, katera podjetja se lahko potegujejo za sredstva razpisa:

  • podjetje ima inovativno poslovno idejo in s svojo rešitvijo cilja na globalni trg,
  • je organizirano v obliki d.o.o.,
  • ima vsaj enega zaposlenega družbenika za polni delovni čas,
  • ima sedež v Sloveniji,
  • na dan prijave na razpis je starejše od 6 mesecev in mlajše od 5 let,
  • že ustvarja prihodke. 

Več podrobnosti o pogojih razpisa najdeš tukaj

 

Sredstva, pridobljena na razpisu, boste podjetniki prejeli na svoj poslovni račun v treh tranšah, zadnja bo pri vas najkasneje v sedmih mesecih po podpisu pogodbe s Slovenskim podjetniškim skladom. Ročnost posojila je 5 let, z možnostjo podaljšanja za največ 2 leti. Moratorij na odplačilo glavnice znaša 3 leta. Obrestna mera je fiksna – 4 %. 

 

 

Prijavi se v predselekcijo in pridobi do 40 točk od 100 možnih na razpisu

Do 10. septembra do 12.59 se lahko prijaviš v postopek predselekcije za razpis SK75, ki bo vključeval dve predstavitvi podjetnikov, med njima pa bo potekal posebni pripravljalni dan, na katerem ti bomo pomagali pripraviti učinkovito pripravo na predstavitev in prijavo na sam razpis.

 

Več o postopku predselekcije, ključnih datumih in kriterijih ocenjevanja na predstavitvah najdeš spodaj. 

 

VEČ O PREDSELEKCIJI

 

Vse o razpisu in predselekciji v živo v Mariboru in Ljubljani

V prihodnjih dneh bomo zate organizirali dva dogodka, na katerem ti bomo predstavili vse podrobnosti razpisa in postopek predselekcije, prav tako pa tudi najbolj pogoste napake podjetnikov, ki so jih stale uspeha na razpisu.

 

Ne veš, ali bi se kot podjetje prijavili na razpis? Pridi na dogodek, ki ti je lokacijsko bliže, in razreši svojo dilemo. 

 

Maribor, 3. september 2021, ob 13.00   

 

 

Ljubljana, 6. september 2021, ob 13.00 

 

Ti ne bo uspelo priti na dogodek? Potem si že zdaj rezerviraj 15-minutni sestanek s svetovalcem

Že imaš na omenjene datume poln urnik? Potem se za vsa vprašanja v povezavi z razpisom SK75 obrni na vodjo predselekcije v okviru Start:up Slovenije Urbana Lapajne.

 

 

Tukaj je povezava do njegovega Calendly-ja

 

Rok za prijavo na razpis je 1. oktober 2021.

 

Podvoji zasebno investicijo z razpisom SI-SK

Je tvoje podjetje že pridobilo zasebnega investitorja ali je v fazi dogovarjanja? Slovenski podjetniški sklad ti primakne enak znesek kot zasebni investitor in to pod enakimi pogoji. Višina financiranja:

  • od 100.000 € do 600.000 €, če SPS soinvestira s poslovnimi angeli ali skladi zasebnega/tveganega kapitala oziroma

  • od 200.000 € do 600.000 €, če SPS soinvestira s korporacijo.

 

 

VEČ O SI-SK

 

 

 

###

Program sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Značke
SK75 SPS MGRT
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.