SK roadshow Ljubljana jesen 2021

6. september 2021 Ob 13.00
Ljubljanski univerzitetni inkubator
Datum in ura
Ponedeljek, 6. september 2021
13.00 - 16.00 CEST
Lokacija

Vojkova cesta 63

1000 Ljubljana

Slovenija

Ljubljanski univerzitetni inkubator

Na dogodku boste spoznali kako do 75.000 EUR konvertibilnega posojila oz. do 600.000 EUR lastniške investicije, ki jih inovativnim podjetjem omogočata razpisa SK75 in SI-SK Slovenskega podjetniškega sklada. Izkušena startup podjetnika Primož Rojac in Jan Forsthuber bosta z vami delila neprecenljive nasvete za izgradnjo startup podjetja.


V kratkem in jedrnatem dogodku boste dobili zgoščene informacije in konkretne nasvete, s pomočjo katerih boste lahko enostavno sprejeli odločitve za prihodnost vašega posla.


Financiranje in programi, o katerih bomo govorili:

 

  • 75.000 EUR konvertibilnega posojila v okviru razpisa SK75 Slovenskega podjetniškega sklada. Ključne informacije o razpisu, ocenjevalni kriteriji, časovnica, značilnosti konvertibilnega posojila in nasveti za pripravo vloge.
  • Od 100.000 EUR do 600.000 EUR direktnega kapitalskega vložka Sklada v okviru produkta SI-SK.
  • Pregled drugih virov financiranja, ki jih ponujata Sklad in SID banka.
  • Vsebinska podpora v obliki svetovanja, mentorstva in pospeševalniških programov, ki je na voljo v lokalnem in nacionalnem podpornem podjetniškem okolju.
  • Praktični pravni nasveti zagonskim podjetjem
  • Osebno svetovanje izkušenih podjetnikov in svetovalcev.

Program dogodka

 

13.00 – 14.00 | INFORMACIJA: Kako do 75.000 EUR SK75 ali 600.000 EUR SI-SK
Ključne informacije o pogojih prijave, kriterijih izbire, predselekcijskih postopkih in časovnicah razpisov SK75 in SI-SK. Informacije, nasvete in izkušnje bosta z vami delila Nina in Urban, ki vodita omenjene programe na Slovenskem podjetniškem skladu oziroma predselekcijo v okviru Start:up Slovenija.


Nina Urbanič, Slovenski podjetniški sklad
Urban Lapajne, Start:up Slovenija

 

14.00 – 15.00 | NASVETNICA: Kako smo s financiranjem Sklada izgradili hitrorastoči podjetji
Primož Rojac je s pomočjo SK75 financiral rast svojega pravnega portala IURALL. Jan Forsthuber pa z ergonomskimi pripomočki Carpio rešuje pereče bolečine v zapestjih. Oba bosta z nami delila dragocene nasvete o tem, kako izgraditi globalno usmerjeno tehnološko podjetje.

 

Primož Rojac, direktor in soustanovitelj pravnega portala IURALL

Jan Forsthuber, direktor in soustanovitelj podjetja DELTAHUB - Carpio


15.00 - 16.00 | SVETOVALNICA: 1-na-1 svetovanja
Izkoristite 10-minutne svetovalne termine podjetniških svetovalcev za vprašanja vezana na predselekcijo SK75 ali na razpisa SI-SK in SK75 Slovenskega podjetniškega sklada. 10-minutni termin je potrebno predhodno rezervirati na elektronski naslov info [at] startup.si.


Urban Lapajne, Start:up Slovenija


Organizatorji

Dogodek organizira Start:up Slovenija v soorganizaciji Slovenskega podjetniškega sklada in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Lokalni partner dogodka je Ljubljanski univerzitetni inkubator.

 

Število udeležencev je omejeno na največ 20 oseb. Predhodna prijava je obvezna. Organizator bo zagotovil minimalno varnostno razdaljo med udeleženci, upošteval higienska priporočila NIJZ in vodil seznam prisotnih.

 

Program sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.


Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.