3 razpisi, 5 dogodkov in 10+ programov za podporo tvojega startupa

Dne 24. februar 2021
 

Pomlad se prebuja, z njo pa tudi nova sezona podpore mladim inovativnim startupom, ki jo že vrsto let zapored izvaja Slovenski podjetniški sklad. Ne glede na fazo, v kateri se pravkar nahaja vaše podjetje, ima Sklad za vas rešitev. Pred vami je 5 dogodkov, na katerih bo Sklad predstavil 3 sveže razpise, ki ne prinašajo le denarja, temveč tudi neprecenljivo mentorsko pomoč, prave povezave in zagon za nove podvige.

 

Start:up roadshow dogodki

Pridite na dogodke, kjer boste dobili ključne informacije o razpisih, spoznali ocenjevalne kriterije, proces predselekcije, pomembne datume in roke za prijavo ter številne nasvete, kako uspeti na razpisu. Izkoristite tudi možnost osebnega svetovanja in preverite, ali je vaša ideja primerna za razpis.

 

Osrednji promocijski dogodek: Forum 100% Start:up  - ONLINE

Ljubljana: 9. marec ob 13.00  

 

Dogodki po Sloveniji – V ŽIVO IN ONLINE

Maribor: 10. marec ob 9.00 na Tovarni podjemov  
Velenje: 10. marec ob 15.00 v SAŠA inkubatorju

Kočevje: 11. marec ob 9.00 v Podjetniškem inkubatorju Kočevje

Nova Gorica: 11. marec ob 15.00 v Primorskem tehnološkem parku 

 

Število udeležencev na dogodkih je omejeno, da lahko vsak dobi odgovore na svoja vprašanja. Pravočasno si zagotovite svoje mesto!

 

 

 

Razvijte svoj produkt/storitev s pomočjo 54.000 evrov nepovratnih sredstev

Točno ta znesek vam namreč Sklad ponuja v okviru razpisa P2. Do njega lahko dostopate podjetja, ki ste registrirana v Sloveniji, organizirana v obliki s.p., d.o.o. ali zadruge ter (bo)ste podjetje vpisali v Poslovni register med 1.1.2020 in 15.3.2021.

 

Pomemben pogoj razpisa je, da je vaš produkt še v fazi razvoja in ni dokončan, ste pa ga že validirali pri zgodnjih uporabnikih.

 

Ključne informacije o razpisu najdete v brezplačnem priročniku, ki vam bo prav tako pomagal ugotoviti, ali je vaša ideja primerna za razpis.

 

 

PRENOS PRIROČNIKA

 

 

 

Primož Gams iz startupa Dogs4Motion je o produktu P2 povedal sledeče:

»P2 nam je prinesel zajetno finančno injekcijo, s katero smo si lahko privoščili investicije v osnovna sredstva. Brez tega bi se razvijali dlje časa. Sodelovanje na razpisu nam je prineslo tudi mnogo povezav z drugimi podjetniki, mentorji in podpornimi institucijami. Res sem vesel da produkt P2 obstaja. Je super priložnost za podjetnike začetnike.«

Vas zanima več o razpisu in že veste, da se boste letos potegovali za njegova sredstva? Kliknite spodaj in spoznajte vse o letošnjem postopku predselekcije ter časovnico s ključnimi roki in dogodki.

 

 

VEČ O P2

 

 

Pripravite se na rast s 75.000 evrov konvertibilnega posojila

Denar, ki mu ob boku hodi tudi obširna vsebinska podpora, boste izbrana podjetja lahko namenila dvigovanju prodaje in širjenju na nove trge. Za razliko od razpisa P2, se na razpis SK75 lahko prijavite podjetja, ki ste starejša od 1 leta in mlajša od 5 let, imate dokončan razvoj produkta/storitve ter ste ga že preizkusili pri prvih kupcih. To pomeni, da že ustvarjate prve prihodke iz prodaje.

 

Tudi za razpis SK75 poteka predselekcijski postopek, ki je zelo pripročljiv, kajti prinese vam lahko do 40 od skupaj 100 možnih točk na razpisu.

 

 

 

VEČ O SK75

 

 

Kaj pa, če podvojite investicijo, ki ste jo sklenili z zasebnim investitorjem?

Razpis SI-SK vam omogoča prav to. V praksi to pomeni, da v kolikor ste že pridobili ali ste še v fazi dogovarjanje s poslovnim angelom, skladom zasebnega/tveganega kapitala ali korporacijo za investicijo v višini 100.000 evrov, vam Sklad pod enakimi pogoji primakne svojih 100.000. Dobra priložnost, kajne?

 

 

VEČ O SI-SK

 

 

Denar je le začetek - pravi preskok se začne šele z vsebinsko podporo

Denar je vreden bore malo, če ga ne znamo dobro izkoristiti. Tega se Sklad dobro zaveda, zato je pripravil obširen program vsebinske podpore za podjetja, ki so prejemniki sredstev na razpisih P2, SK75 in SI-SK. Čaka vas več kot 10 specializiranih programov, ki jih vodijo najboljši zasebni izvajalci, in več kot 140 mentorjev iz vrst serijskih podjetnikov, investitorjev, področnih strokovnjakov in vodij podjetniških programov.

 

 

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Značke
Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Evropski sklad za regionalni razvoj Sklad skladov Startup Plus Program
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.