Opis dogodka

Zakaj crowdfunding?

18. junij ob 11:00 - Pomurski tehnološki park
 
 
Crowdfunding oz. množično financiranje je način zbiranja finančnih sredstev s pomočjo množic posameznikov in skupnosti, ki s svojimi prispevki omogočijo uresničitev projektov. Več podrobnosti na temo crowdfundinga vam bo predstavil Luka Piškorič na delavnici, ki jo organizira Pomurski tehnološki park v Murski Soboti.

Na delavnici bo predstavljen razvoj slovenske skupnosti množičnega financiranja in primeri uspešnih kampanj, na osnovi katerih bodo obravnavani ključni koraki priprave in izvedbe kampanj množičnega financiranja.

O predavatelju: Luka Piškorič je razvijalec in predavatelj novih ekonomskih modelov z dolgoletnimi izkušnjami na različnih poljih kreativnih industrij. Je soustanovtelj iniciativ Slovenia Coworking in Slovenia Crowdfunding ter kreativnega centra Poligon. 

KDAJ: 18.06.2015 ob 11.00
TRAJANJE: 2-3 ure
KJE: sejna soba Pomurski tehnološki park, Plese 9a, M. Sobota
UDELEŽBA: brezplačna
OBVEZNA PRIJAVA - pišite na e-naslov: marjetka@p-tech.si 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.