PODIM 2024

13. maj 2024 Ob 16.00
Datum in ura
Ponedeljek, 13. maj 2024
16.00 - 14.00 CEST
Dodaj v koledar 13-05-2024 16:00 15-05-2024 14:00 Europe/Ljubljana PODIM 2024 Postani del najboljšega in največjega startup dogodka in se nam pridruži na Podimu 2024!
Lokacija

Maribox

Narodni dom Maribor

(Maribor, Slovenija)

Značke
Podim Startup

Ste pripravljeni na največji startup in tehnološki dogodek v srednji in vzhodni Evropi? Dogodek je ukrojen po meri startup in scaleup podjetij, investitorjev, predstavnikov že uveljavljenih podjetij in vseh podjetniških ter tehnoloških navdušencev, ki želite biti v središču dogajanja. Tam, kjer se sklepajo posli, delijo investicije in pridobiva vpogled v tehnološke in poslovne trende.

 

PROGRAM 2024

 

Zakaj se udeležiti?

Podim za startup podjetja

Podim ni le dogodek. Je vstopnica do globalnih investitorjev, uveljavljenih podjetij in nešteto priložnosti za nova partnerstva.

 

Podim Deal Room vam omogoča, da si vnaprej rezervirate neomejeno število 1:1 sestankov z investitorji, predstavniki uveljavljenih podjetij in uspešnimi podjetniki. Z več kot 1.300 sestanki v dveh dneh, je Podim središče za startupe, ki iščete investicije in regionalne partnerje.


Mentorstvo: Podim govorce ‘delimo’ s startupi. Več kot 80 atraktivnih govorcev, iz najbolj eminentnih podjetij in organizacij, ne ponuja samo nasvetov, temveč vam tudi omogoča hitre rešitve za raznovrstne izzive, od razvoja izdelka do pravnih ovir in prodajnih strategij. Dovolite, da vam pomagajo oblikovati vašo pot do uspeha.


Podim Pitching Competition povabi na glavni oder najboljše in najdrznejše startupe iz regiji srednje in vzhodne Evrope, da se predstavijo strogi žiriji investitorjev. Samo en je zmagovalec. Zmagovalec v letu 2023, Hedepy,  je v dobre pol leta po zmagi zbral neverjetih 3,85 mio eur investicij. 
 

 

Podim za investitorje

Spoznajte startupe in scalupe, najboljše, ki jih premore CEE regija. 150 plus skrbno izbranih startupov, vam predstavimo v digitalnem katalogu startup&scaleup podjetij. Pred dogodkom jih preglejte in z zvezdico označite tiste, s katerimi se želite srečati. Nastal bo vaš “dream box” startupov. Na dan, ko vam dodelimo dostop do rezervacije sestankov, pošljite ali sprejmite vabila za 1:1 sestanke z izbranimi startupi. Tako nastane vaš individualni urnik sestnakov. Za prostor, pijačo, prigrizke, kosilo in vse kar potrebujete, da v sproščenem vzdušju opravite sestanke, pa poskrbimo mi.
 

Podim za predstavnike podjetij 

Vaš cilj udeležbe na PODIM 2024 bo zagotoviti si konkurenčno prednost s strateškim pristopom do inovacij. 


Odkrijte potencialne partnerje
Povežite se z inovativnimi startupi in vzpostavite sodelovanje, ki lahko odpre vrata novim priložnostim.


Program na 3 odrih: raziščite najboljše prakse
Spoznajte, zakaj sodelovanje s startupi prinaša konkurenčno prednost in spodbuja inovacije. Raziščite najboljše prakse in pridobite vpogled v nove poslovne strategije.


Delite strokovno znanje in izkušnje
Utrdite ugled strokovnjaka vašega podjetja z aktivnim sodelovanjem in deljenjem vašega dragocenega znanja. Aktivno se vključite v program ali debato na delavnicah in neformalnih mreženjskih dogodkih. 


Spletite dragocene vezi
Spoznajte naše govorce, povežite se  z drugimi udeleženci in si dajte priložnost za nova partnerstva.

 

Podim za tehnološke in podjetniške navdušence

Podim je prostor, kjer se srečajo tehnološki pionirji, uspešni podjetniki, startupi in vsi, ki ustvarjajo in razvijajo podjetniški ekosistem! Novo znanje, učenje od najboljših in mreženje je cilj vaše udeležbe.

 

 

Program

13. maj popoldan  

 • Polfinale Podim Pitching Competition: ogled bo  mogoč za vse udeležence
 • Founders night
 • Investors Meetup 


14. maj cel dan

 • Program na 3 odrih
 • Podim Deal Room: ena na ena sestanki med startupi, investitorji, predstavniki podjetij, mentorji 
 • Finale Podim Pitching Competition
 • Legendarni Podim party 


15. maj cel dan 

 • Program na 3 odrih
 • Podim Deal Room: ena na ena sestanki med startupi, investitorji, predstavniki podjetij, mentorji 
 • Zaključno druženje na Podim terasi
   

Lokacija

PODIM se bo odvijal v centru Maribora, na dveh prizoriščih, ki sta med seboj oddaljeni le minuto hoje. 


Maribox je lokacija, kjer se odvija program, marketplace, Podim terasa za nepozabno mreženje.


Narodni dom je lokacija Podim Deal Rooma, kjer potekajo ena na ena sestanki. + 1.300 sestankov se zgodi v samo 2 dneh. 

 

Kako do vstopnice

Startupi se lahko udeležite Podima tako, da se do 15. marca prijavite in predstavite svoj startup. Izmed vseh izbranih startupov bomo nato izbrali 150 tistih, ki jih bomo predstavili v Katalogu in jim omogočili nakup startup vstopnice. 

 

PRIJAVI STARTUP

 

Investitorji in predstavniki podjetij ter drugi tehnološki & podjetniški navdušenci lahko kupite vstopnice v spletni trgovini. 
 

spletna trgovina

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.