Opis dogodka

Pripravljalna delavnica za pred-selekcijo P2

18. marec ob 10:00 - Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
 
Eden izmed ključnih izzivov vseh podjetij, še posebej startup-ov je zagotavljanje likvidnih sredstev. Razpis P2 startup-om omogoča pridobitev nepovratnih sredstev v višini 54.000 EUR! V kolikor želite tudi vi izkoristiti priložnost pridobitve nepovratnih zagonskih sredstev se nam pridružite na pripravljalni delavnici! Rok za prijavo v pred-selekcijo razpisa P2 je 20. marec, zato ne odlašajte s prijavo. 

Delavnica je namenjena podjetjem, ki se želite prijaviti na razpis P2A – Spodbuda za zagon inovativnih podjetij, ki jih razpisuje Slovenski podjetniški sklad. Na delavnici boste udeleženci pridobili ključne informacije za pripravo uspešne vloge za proces pred-selekcije.
 

Program

10.00 – 11.00 |Pozdrav in predstavitev razpisne dokumentacije P2 Slovenskega podjetniškega sklada

Predstavitev vstopnih kriterijev, obrazcev, vsebine vloge, ključnih datumov, obveznosti upravičenca po prejemu subvencije in podajanje koristnih informacij, nasvetov in izkušenj za uspešno prijavo.

11.00 – 15.30 |Individualna svetovanja na temo priprave razpisne dokumentacije (P2, SK 75, SK 200)
 

Prijava in pogoj za udeležbo

Sodelovanje na delavnici je brezplačno. Prijava je zaradi omejenega števila prostih mest obvezna. Pogoj za udeležbo je izdelan osnutek prijave v pred-selekcijo. V času namenjenemu svetovanju, bomo delali na vašem konkretnem primeru, zato s seboj prinesite prenosni računalnik in osnutek prijave.

 
Kontaktna oseba

Urban Lapajne
Start:up Slovenia
T: +38641372418
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.