Opis dogodka

Start:up čvek z uspešnim podjetnikom Markom Kolblom

11. marec ob 14:00 - Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
 
Marko je eden aktivnejših in uspešnejših mariborskih podjetnikov. Direktor in solastnik podjetja Europlakat, ki je vodilni ponudnik zunanjega oglaševanja, med svoje zgodnejše podjetniške pobude podpisuje tudi ustanovitev Radia Center, ki je danes ena najuspešnejših komercialnih radijskih postaj v Sloveniji. S projektom »Bicikelj« je pokazal tudi občutek za družbeno odgovornost in širšo okoljsko ozaveščenost ter sposobnost sodelovanja na projektih javno – zasebnega partnerstva. Za svoje delovanje je bil nagrajen z nagrado za izjemne dosežke, ki jo podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije.

Z Markom se bomo pogovarjali o njegovih začetkih, iskali bomo njegovo formulo za uspeh, izvedeli kako sestavi »dream team« za svoje projekte, kako se spopada z globalnimi trgi,  kako usklajuje vsakdanje obveznosti in kaj je tisto, kar ga žene in motivira v življenju, da že leta uspešno vodi svoja podjetja, ki znova in znova inovirajo in utrjujejo svoj položaj na tržišču.  
 

Program dogodka

14.00 – 14.10 | Kaj vam ponuja pomladni Start:up Maribor 2015
Predstavitev motivacijskih dogodkov, strokovnih usposabljanj in tematskih srečanj, s pomočjo katerih boste vaše ideje pripeljali od  zgodnje faze do preverjenega poslovnega modela in delujočega prototipa. Napolnili vas bomo z elanom za delo ter vas povezali z obstoječo mariborsko start:up skupnostjo.

mag. Jure Verhovnik, vodja Tovarne podjemov, podjetniškega inkubatorja UM
 
14.10 – 15.30 | Čvek z Markom Kolblom, Europlakat & Radio Center

Marko Kolbl, direktor Radio Center

Moderator: Jure Verhovnik, vodja inkubatorja


15.30 – 16.00 | Mreženje 
 

Prijave

Udeležba je brezplačna. Zaradi omejenega števila prostih mest je obvezna spletna prijava.

 
 
Kontaktna oseba

Nataša Rus
Start:up Slovenia
T: 022294270
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.