Opis dogodka

Roadshow Celje 2019

14. marec ob 16:15 - Inkubator Savinjske regije
 
 
Iščeš denar, kontakte, informacije in konkretne nasvete, s pomočjo katerih boste spremenili svojo idejo v tržno uspešen produkt? Potem je roadshow pravo mesto zate!  
 

Povzetek programa: 

  • Bistvene novosti letošnjega razpisa P2 SPS. Nasveti za pripravo dobre prijave, usodne napake in predstavitev poteka sodelovnaje po podpisu pogodbe. 
  • Kako do 54.000 EUR nepovratnih sredstev, ki jih ponuja Slovenski podjetniški sklad. Nasveti za izboljšanje možnosti uspeha in največje napake, ki vas lahko od uspeha oddaljijo. 
  • Bistvene informacije o vavčerju za certifikate kakovosti, za zaščito intelektualne lastnine, za tržne raziskave tujih trgov, za udeležbe na mednarodnih forumih, za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino, za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini in drugih, ki še prihajajo v letošnjem letu.
  • Nova oblike spodbude za zagon inovativnih projektov in podjetij s področja kulturnega in kreativnega sektorja, ki jih omogoča razpis »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij - Center za kreativnost 2019«
  • Praktični nasveti in primeri najpogostejših napak in izzivov, s katerimi se soočajo podjetniki v zgodnjih razvojnih fazah. 
  • 5 prednosti sodelovanja v predselekciji Start:up Slovenija.
  • Neposreden feedback s strani organizatorjev predselekcije in Slovenskega podjetniškega sklada na vašo predstavitev.
  • Navodila in nasveti kako pripraviti učinkovito predstavitev za DEMO DAN.
  • Na PODIM 2019 vas čaka 100 investitorjev, 200 korporacij in MEGA tridnevni program. 
  • Osebno svetovanje izkušenih podjetnikov in svetovalcev.

Program  

16.15 – 16.20 | Dobrodošlica 
Saša Lavrič, direktorica Inkubatorja Savinjske regije 

16.20 – 16.40 | Bistvene novosti letošnjega P2 in druge možnosti javne podpora v 2019  
Predstavitev P2 in drugih produktov Slovenskega podjetniškega sklada (SK75, koinvesticijski sklad, različni vavčerji …) ter drugih javnih in zasebnih programov namenjenih startup prodjetnikom. Hkrati bomo predstavili koristne nasvete za izboljšanje možnosti uspeha pridobitve le teh.
Mateja Grobelnik, Slovenski podjetniški sklad 
Aleš Zorc, Start:up Slovenija 

16.40 – 17.10 | Predselekcija Start:up Slovenija, nagrada Slovenski start:up leta in PODIM  
V predselekciji Start:up Slovenija pridobite dodatne točke za razpis P2. Slovenski startup leta 2019 čakajo atraktivne nagrade. Na konferenci PODIM pa vas čaka tri dni podjetniške eksplozije z mednarodnimi investitorji, govorci in mreženjem. 
Aleš Zorc, Start:up Slovenija   

17.10 – 17.45 | Med San Franciscom in Slovenijo 
Podjetniški pogovor o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju podjetja. Matevž nenehno potuje med Slovenijo in San Franciscom, kjer ima večino svojih strank. Kako diha center tehnološkega sveta in kakšne priložnosti se nakazujejo nam bo zaupal Matež iz prve roke.   
Matevž Petek, soustanovitelj podjetja Povio Labs 

17.45 - 18.15 | 10 nasvetov kako predstaviti prepričljivo predstavitev za DEMO DAN + feedback v živo 
Predselekcija Startup Slovenija vam lahko prinese pomembne točke za prijavo na razpis P2 SPS. Pomembno vlogo v predselekciji igra osebna predstavitev na DEMO DNEVu. Izvedeli boste konkretne nasvete kako pripraviti prepričljivo predstavitev. Hkrati boste lahko v živo predstavili vašo idejo in prejeli povratno informacijo organizatorjev predslekecije Startup Slovenija in Slovenskega podjetniškega sklada.
Aleš Zorc, Start:up Slovenija 
Mateja Grobelnik, Slovenski podjetniški sklad

18.15 – 19.00 | Vprašanja in odgovori, osebno svetovanje in druženje 

Organizatorji 
Dogodek organizira Start:up Slovenija v soorganizaciji Slovenskega podjetniškega sklada in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Lokalni partner dogodka je Inkubator Savinjske regije. 
 
 

Kontaktna oseba

Urban Lapajne
Start:up Slovenia
T: +38641372418
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.