Opis dogodka

Startup Grind Europe

6. junij ob 8:00 - Startup Grind Europe London
 
 
Kaja čaka tehnološko pokrajino v Evropi? Konferenca Startup Grind Europe bo v Londonu združila več kot 3000 startupov, investitorjev in inovatorjev, ki bodo govorili o prihodnosti startupov, tveganega kapitala, umetne inteligence, finančnih tehnologij in drugega.
Vodilni govorci iz panoge, predstavitve najboljših evropskih startupov in neprecenljivo mreženje, skratka skupek najboljšega iz skupnosti - naslednji korak je na vas.
Če ste ustanovitelj startupa, delate v startupu ali iščete nove odnose s startupi, je Startup Grind Europe dogodek, kjer ne smete manjkati.
Kontaktna oseba

Mitja Sagaj
Start:up Slovenia
T: +38640228535
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.