Opis dogodka

Konferenca Future 4.0

27. november ob 8:30 - SAŠA inkubator
 
 
SAŠA inkubator predstavlja novo dimenzijo dogodka, ki povezuje startupe s korporacijami. Osnovni cilj konference Future 4.0 je neposredno povezati čim več korporacij (10+), izobraževalnih ustanov in startupov z Balkana (100+), ki so kakorkoli povezani z inovacijami, zanimivimi za industrijo 4.0. Cilj organizatorjev je začeti graditi skupnost okoli industrije 4.0, konferenci, ki ima ambicijo postati vsakoletna, pa naj bi sledila vsaj tri srečanja Industrija 4.0, skupaj torej štirje dogodki vsako leto.
Prvi dan konference bo posvečen predvsem izmenjavi dobrih praks, drugi dan pa srečanjem 1:1. Organizatorji so povabili vrhunske korporacije iz Slovenije (Gorenje, Kolektor, BSH, Plastika Skaza, Premogovnik Velenje, ...), ki imajo vizijo razvijati produkte brez omejitev in vidijo priložnosti za razvoj v sodelovanju s startupi. Po drugi strani pa je njihov cilj tudi ponuditi startupom priložnost za razvoj in širitev.
Konferenca Future 4.0 bo gostila mednarodne govorce s področja inoviranja, interneta stvari in industrije.
Kontaktna oseba

Mitja Sagaj
Start:up Slovenia
T: +38640228535
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.