Opis dogodka

Podjetnik, ki ne prodaja, ne obstaja

21. marec ob 19:05 - Tovarna podjemov
 
 
Danes je veliko zmotne promocije podjetništva, novodobni guruji nas prepričujejo, da je treba v življenju delati, kar želimo, ne to, kar moramo. Posledično se vse več mladih spušča v podjetniške vode z idejo o idiličnem ležanju na plaži in služenju velikih denarjev: »Samo pravo idejo moram imeti«. Te sanje trajajo približno mesec dni. Nato se vsi zbudimo in ugotovimo, da brez prodaje ni življenja. A prodaja je nekaj, kar ne želim delati. Jaz nisem taki. Kaj naj naredim?

Pogovarjali se bomo o:
  • Zakaj sovražimo prodajo?
  • Jaz nisem prodajalec, kako naj preživim v podjetništvu?
  • Kako premagati strahove, ki so krivi, da mi prodaja ne uspeva?
  • Katera so ključna vprašanja, ki si jih pred in pri prodaji moram zastaviti?
  • Kaj zares počnem in komu?
  • Od česa je odvisen moj prodajni uspeh?
  • Kaj lahko naredim za dvig mojih prodajnih rezultatov?
  • Kako zagovarjati svojo ceno?
  • in še več
Vabljeni na pogovor in razmislek o prodaji. Predstavitev bo omejena na vsebine, s katerimi se soočate v vsakodnevnem poslovanju.

Kdo je Matjaž Kovačič?

Mariborčan, ki se je po 7. letih vrnil v rodno mesto z željo pomagati posameznikom, podjetnikom in podjetjem pri izboljšanju prodajnih rezultatov. Njegove nasvete in znanje pri svojem delu koristijo tako velika državna kot mala družinska podjetja in vedno večje število startup podjetij. Svoj pogled na prodajo je lani združil v prvencu Zbudi Prodajalca v Sebi (www.zbudiprodajalca.si). Zanj je prodaja veščina, ki se jo trenira in ne zgolj uči v predavalnici, zato s svojimi strankami veliko časa preživi na terenu (www.trainingbyselling.com). 

 

Kontaktna oseba

Nataša Rus
Start:up Slovenia
T: 022294270
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.