Opis dogodka

Zgodbe uspešne podjetnice Sheene Lindahl

7. marec ob 15:00 - Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
 

Tovarna podjemov vabi na posebno izdajo startup delavnice, kjer bomo gostili podjetnico iz Združenih držav Amerike, Sheeno Lindahl. Sheena je predsednica in soustanoviteljica globalne organizacije Empact, ki spodbuja širitev podjetniške kulture s podporo zagonskim podjetjem v zgodnji fazi njihovega razvoja. Govorila bo o svoji podjetniški zgodbi, ki se je začela, ko si je kot 17 letnica sama financirala $30,000+ vreden študij na New Yorški univerzi tako, da je delala v dveh službah ter so-ustanovila podjetje.
 

Pridružite se nam v torek, 7. marca, med 15.00 in 17.00 uro. Vabljeni vsi, ki že imate startup ali ga želite ustanoviti, kot tudi tisti, ki vas podjetništvo vsak dan navdihuje pri vašem delu.  Dogodek bo v celoti potekal v angleškem jeziku.
 
Udeležba je brezplačna.
 

Kdo je Sheena Lindahl?

Z uporabo kreativnih finančnih strategij, je Sheena postala finančno neodvisna pri 17ih letih.  Sama je financirala letno šolnino več kot $30,000 na New Yorški univerzi, bila uspešna v šoli, delala v rednih službah, ki jih je oboževala in so-ustanovila podjetje.
 
Preden se je pridružila turi, je Sheena opravljala revizijski postopek pri GreenHills Ventures, to je investicijska firma, ki investira med $1,5 do $5 milijonov v obetavna hitrorastoča mlada podjetja. Bila je vodilna učiteljica na projektu R.E.A.D., ki izboljšuje branje mestnih otrok.
 
Leta 2005 je diplomirala iz komunikacijskih študijev na Univerzi v New Yorku. Leta 2006 jo je Business Week imenoval za eno izmed top 25 podjetnic/podjetnikov v Združenih državah Amerike, ki so stari pod 25 let. 
 
Preberite več o organizaciji Empact. http://iempact.com/new/index.php
 
Dogodek poteka v sodelovanju z U.S. Embassy Ljubljanahttps://slovenia.usembassy.gov

 
Kontaktna oseba

Nataša Rus
Start:up Slovenia
T: 022294270
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.