Opis dogodka

Design thinking: Načrtovanje uporabniške izkušnje

14. junij ob 9:00 - Tehnološki park Ljubljana
 
 

14. junija 2017 med 9:00 in 14:00 vas Tehnološki park Ljubljana vabi na delavnico s področja design thinkinga: Načrtovanje uporabniške izkušnje, ki jo bodo vodila dekleta iz interdisciplinarnega tima Servis 8. V petih urah bomo spoznali trendovske vsebine in vlogo ter dodane vrednosti s področja oblikovalskega mišljenja.
 

Vsebina delavnice

• oblikovalsko mišljenje (kratek teoretični uvod, proces, miselnost), 
• uporabniška izkušnja (kaj je, zakaj in kako jo načrtujemo), 
• zemljevid uporabniške poti (teoretični uvod, primer iz prakse, uporaba na svojem primeru, povratna informacija na delo), 
• aktivnosti za razvijanje veščin timskega dela, kreativnega razmišljanja, poslušanja in dobre komunikacije, ki podpirajo program delavnice.

Po delavnici bodo udeleženci razumeli vlogo in dodano vrednost oblikovalskega mišljenja pri načrtovanju storitev (produktov) in uporabniških izkušenj. Imeli bodo prvi osnutek zemljevida uporabniške poti za svoje uporabnike in znanje, kako ga narediti ter spoznali praktične načine za učinkovitejšo komunikacijo in delo v skupini. Vsak udeleženec bo dobil predlogo zemljevida uporabniške poti v digitalni obliki za nadaljnjo uporabo.

Prijavite se, število mest je zaradi dela po skupinah omejeno! 

Delavnica je brezplačna in je namenjena izključno članom skupnosti TPLJ in članom Iniciative Start:up Slovenija!


Prijavnico najdete na povezavi

Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.