Opis dogodka

Delavnica o timskem delu: Skrivnostni zaboj - mobilna soba pobega

14. junij ob 16:05 - Tehnološki park Ljubljana
 
 

Tehnološki park Ljubljana in Business Intelligence Center vas v sredo, 14. junija 2017 ob 16.30h, vabita na prav posebno poslovno pustolovščino! V sodelovanju s Teambuilding Akademijo pripravljajo poučno in zabavno delavnico o timskem delu: Skrivnostni zaboj - mobilna soba pobega, ki bo vaše strateško razmišljanje in obvladovanje stresa postavila na glavo! Podajte se v edinstveno pustolovščino in pošljite svojo prijavo čimprej.

Skrivnostni zaboj je timski program, poln domiselnih izzivov in "možgančkanja" - dogodivščina, zapakirana v kovinski zaboj.

Obiskovalci boste razporejeni v mešane skupine, kjer se boste med seboj bolje spoznavali in skupaj strateško snovali pobeg iz mobilne sobe – skrivnostnega zaboja.

Naučili se boste strateškega sodelovanja v timu in med timi, zmagovalno skupino pa bo čakala zanimiva nagrada.

Ob prihodu vas bo počakala kava in priložnost za mreženje, zato svetujemo, da na dogodek pridete 15 min pred pričetkom in s seboj prinesete vizitke. Po kratkem uvodnem predavanju sledi Mobilna soba pobega in sodelovanje v timih, ob koncu pa druženje ob dobri kapljici.

Delavnica je za člane skupnosti TPLJ in Iniciative Start:up Slovenija brezplačna!

Število mest je omejeno! Vljudno vabljeni!  


 

Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.