Opis dogodka

Business Meetups Nova Gorica: Aljaž Andrejaš, Reveel

25. maj ob 19:00 - Gallus Beer Bar, Nova Gorica
 
 
Vabljeni na 39. Business Meetups Nova Gorica v organizaciji Primorskega tehnološkega parka. Z nami bo Aljaž Andrejaš, direktor in soustanovitelj slovensko-ameriškega start-upa Reveel. Podjetje je razvilo aplikacijo za prepoznavanje predmetov znotraj video ali tiskanih vsebin. Dogodek bo moderiral Rok Gulič. Vstopnine ni. Po klepetu z gostom sledi čas za vprašanja in diskusijo ter druženje. 
 
18.30 – 19.00 predstavitev Aljaža Andrejaša (Reveel) ter podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku
19.00 – 20.00 pogovor z gostom
20.00 – 20.30 vprašanja in odprta diskusija

 
Ekipa Reveel je razpeta med Mariborom, Dallasom in San Franciscom. Slovensko-ameriški start-up je prejel dva milijona dolarjev investicije. Pravijo, da bodo z rešitvijo, ki jo ponujajo z njihovo aplikacijo, revolucionirali televizijo in oglaševanje. Vanje je vložil sklad iz Silicijeve doline. Prav Američani so bili tisti, ki so prvi opazili njihov potencial. Aplikacija uporabniku z eno potezo omogoča takojšnjo prepoznavo in nakup opaženih predmetov. Uporabnik obrne kamero mobilnega telefona proti želeni vsebini in takoj pridobi informacijo o predmetih in vsebini. Te izdelke lahko na enostaven način tudi kupi. Odpirajo povsem nov način kupovanja izdelkov oz. odkrivanja novih znamk.

Reveel je sicer aktiven član mariborske start-up skupnosti.

Več o Reveel na spletni strani: https://web.reveel.it/
Več o dogodku najdete na povezavi: https://www.facebook.com/events/1868275513434310/?fref=ts 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.