Opis dogodka

PODIM - največja startup konferenca v Alpe-Adria regiji!

10. maj ob 9:00 - hotel Habakuk, Maribor
 
 

Pridružite se nam na PODIM-u, največji in najbolj vplivni startup konferenci v Alpe-Adria regiji, ki bo 10. in 11. maja potekala v Mariboru, v hotelu Habakuk. Tudi letos bomo gostili 800+ udeležencev iz vsega sveta, med njimi 200+ najbolj obetavnih startup podjetij iz Slovenije in regije, 50+ uglednih investitorjev in 150+ predstavnikov korporacij, ki iščejo starteške povezave s startupi. Z nami bo tudi 50+ vrhunskih govorcev, med katerimi letos izpostavljamo nekdanje 'šefe' korporacij, kot so Apple, Microsoft (HoloLens) in Texas Instruments, pa soustanovitelja dveh vročih startupov, kot sta Tomaž Štolfa iz podjetja Layer in Mariano Kostelec iz UniPlaces. 

Letošnji PODIM Challenge, investicijski del startup konference PODIM, navdušuje tudi z glavno nagrado za zmagovalca 'pitching' tekmovanja, to je en teden 'all-inclusive' intenzivnega startup programa v Silicijevi dolini, v skupni vrednosti 10.000 evrov, ki ga organiziramo v sodelovanju z ABC pospeševalnikom. 
 
Bistvena novost letošnje konference je tudi partnerstvo z velikimi slovenskimi podjetji - Kolektor, Iskratel, Telekom Slovenije, Pošta Slovenije, Nova KBM in Zavarovalnica Triglav, ki si prizadevajo razviti strateška partnerstva s startupi na naslednjih področjih: pametna mesta in skupnosti, transport, materiali in proizvodnja, fintech, internet stvari, delitvena ekonomija. Na konferenci bodo omenjena podjetja zastopana z močnimi ekipami, ki bodo sistematično iskala možnosti sodelovanja s startup podjetji.

Več informacij o govorcih, investitorjih, startupih in možnostih prijave nadjete na www.podim.org

Se vidimo kmalu v Mariboru!


 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.