Opis dogodka

Brezplačna delavnica: vodenje za startupe

16. marec ob 9:00 - Tehnološki park Ljubljana
 
 

Spoznajte 5 elementov, s katerimi boste kot vodja ustvarili zavzeto ekipo, ki bo naredila vse, da boste skupaj dosegli cilje in vizijo podjetja. Leadership delavnica oziroma delavnica za vodje temelji na najboljših svetovnih metodologijah s področja vodenja in zavzetosti zaposlenih. Delavnica je za člane TPLJ in Iniciative Start:up Slovenija brezplačno, število mest pa je omejeno, zato se prijavite čim prej. 

Reševali boste lastne primere in svoje konkretne izzive ter s tem začeli razvijati lasten način vodenja. Na delavnici boste med drugim odgovorili na vprašanja:

  • Kako zagotoviti, da zaposleni razumejo in so predani rasti podjetja, tako kot vi?
  • Kako najti, razviti in uporabljati svoj lasten stil vodenja, ki doseže najboljše rezultate?
  • Kako komunicirati s težavnimi zaposlenimi?

Na koncu delavnice boste odšli z vsaj 5 konkretnimi akcijami, ki jih boste še isti dan lahko aplicirali pri svojem delu in opazili rezultate. 


Brezplačna delavnica je namenjena članom skupnosti TPLJ in Iniciative Start:up Slovenija!

Prijavnico najdete na povezavi

Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.