Opis dogodka

Business Meetups: Primož Zupan, MBILLS - Halcom

22. februar ob 18:30 - Gallus Beer Bar, Nova Gorica
 
 

Vabljeni na 36. Business Meetups Nova Gorica v organizaciji Primorskega tehnološkega parka. Z vami bo Primož Zupan iz podjetja MBILLS – Halcom, ki je razvilo najhitrejši in preprostejši sistem plačevanja računov s pametnim telefonom.

Gost bo spregovoril tudi o pojmu in pomenu notranjega podjetništva. Moderator dogodka je Rok Gulič, startup mentor, vstopnine ni. 
Po klepetu z gostom bo čas za vprašanja in diskusijo ter prijetno druženje. 

Več informacij o dogodku najdete na povezavi

Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.