Opis dogodka

Abathon Hackathon

19. november ob 8:30 - ABC Hub, BTC Ljubljana, spodnja etaža Emporiuma
 
 
Pomagajte Abanki na Abathon hackathonu do modernih rešitev in si prilastite eno od nagrad v skupni vrednosti 10.000 eur! Gre za iskanje inovacij v svetu bančništva. Zakaj? Ker je Abanka motivirana z željo, da izboljša uporabniško izkušnjo, ker ima v dobi pametnih telefonov in aplikacij vsak segment strank drugačne zahteve in ker v svojem vsakdanu uporablja drugačen nabor aplikacij in rešitev. Prijave so odprte do 15. novembra 2016 do 12:00h! 

Pridružite se nam 19. in 20. novembra v spodnji etaži Emporiuma v BTC Hubu, in postanite del gibanja, ki spreminja svet. Abathon Hackathon poslovni izziv bo trajal dva dni (neprekinjeno), kar ni nič v primerjavi z vašo idejo, ki se morda oblikuje že dolgo in jo Abathon lahko ponese v večnost!

Abanka je za najboljše ekipe pripravila tudi bogate nagrade v vrednosti 10.000,00 EUR. Najboljše tri ekipe bodo namreč prejele:
- zmagovalna ekipa: 5.000,00 EUR
- drugouvrščena ekipa: 3.500,00 EUR
- tretjeuvrščena ekipa: 1.500,00 EUR.

Nagrade bodo nakazane na TRR posameznih članov ekip, odprtih pri Abanki. Opogumite tudi svoje prijatelje ali družinske člane, da se prijavijo in z vami delijo nepozabno izkušnjo. Prijave so odprte do 15. novembra 2016 do 12:00h!

Več informacij: https://abc-accelerator.com/abanka-hackathon/index.html
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.