Opis dogodka

Rast prodaje z izgradnjo skupnosti

13. oktober ob 11:00 - Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
 
Najuspešnejši startupi danes vedo, da je najboljši način za rast in razvoj produkta ta, da izgradiš angažirano skupnost, kot jo ima na primer Program Google Top Contributors, kjer izjemna skupina navdušenih ljubiteljev Googlovih izdelkov deli svoje znanje na Googlovih forumih Google Help in Help on Social. Google jim v »zahvalo« na primer omogoči, da preizkušajo nove izdelke in se udeležujejo ekskluzivnih dogodkov.
 
Gradnja skupnosti je »delo za polni delovni čas« in zahteva posameznika, ki ji je v celoti predan.  Je proces, sestavljen iz treh ključnih korakov:
  1. Pridobivanja novih članov
  2. Izobraževanja članov o tem, kaj namen te skupnosti je
  3. Ohranjanja obstoječih članov preko sodelovanja in podpore
 
Navsezadnje pa je grajenje skupnosti pogosto bolj umetnost kot znanost. Vendar pa je začetna strategija ključ do uspeha. 
 
Želite izgraditi lastno skupnost? S Scottom se bomo pogovarjali o njegovi podjetniški poti, pomenu izgradnje skupnosti, o ključnih gradnikih in potrebnih aktivnostih, da skupnost »zaživi« ter svojim članom predstavlja dodano vrednost. Scott bo odgovarjal na vaša vprašanja, zato izkoristite priložnost za nasvet in rešitve izzivov s katerimi se spopadate.
 

Program

11.00 – 12.30| Pogovor s Scott-om Gerberjem, strokovnjakom za izgradnjo in upravljanje s 
                           »skupnostmi«. (Scott Gerber, predsednik uprave CommunityCO) 
                           Moderator: Jure Verhovnik, vodja inkubatorja
12.30 – 13.00| Mreženje
 
Dogodek organizirata Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM in Veleposlaništvo ZDA v Ljubljani.
 

Kdo je Scott Gerber?

Scott Gerber je predsednik uprave CommunityCo, organizacije, ki gradi in upravlja »skupnosti«. Je ustanovitelj YEC - ekskluzivne skupnosti/organizacije, ki združuje najuspešnejše mlade podjetnike sveta. Vstop v skupnost je možen izključno s povabilom! Ob tem je mednarodno priznan kolumnist in avtor knjige "Real" Job. Scott-ova razmišljanja na temo podjetništva so bila objavljena v New York Times-u, Wall Street Journal-u, Washington Post-u, Bloombergs, Fortune, TIME, CNN, MSNBC, CNBC, Reuters, Mashable, BBC, NPR, Forbes, The Daily Beast, CBS News, US News & World, Fox News, Inc. Scott je tudi dobitnik prestižnih nagrad podeljenih s strani NASDAQ-a in Bele hiše.Udeležba je brezplačna. Zaradi omejenega števila prostih mest je obvezna spletna prijava.

Prijava

Kontaktna oseba

Nataša Rus
Start:up Slovenia
T: 022294270
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.