Opis dogodka

Na Startup Europe Week Ljubljana o programih za start-upe v letu 2016!

4. februar ob 13:00 - Iniciativa Start:up Slovenija/Tehnološki park Ljubljana
 
 
Start-upi, podjetniki, inovativni posamezniki in ekipe, ali poznate vse programe, spodbude in vire financiranja, ki so vam na voljo znotraj EU in slovenskega podjetniškega ekosistema? Pridružite se nam v četrek, 4. februarja, ob 13h, na brezplačnem popoldanskem dogodku Startup Europe Week Ljubljana, ki bo od 13h do 16h potekal v Tehnološkem parku Ljubljana. Prijavite se zdaj in si zagotovite mesto na predstavitvi ključnih programov ter spodbud za start-upe v letu 2016 in še eni odlični priložnost za mreženje.
 
Dogodek, ki je del širše evropske pobude in sočasno poteka v več kot 200 mestih več kot 40 držav, organizira Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju s Startup Europe Week. Na njem bodo vsi ključni člani slovenskega podjetniškega ekosistema predstavili priložnosti in vire oz. programe, ki jih pripravljajo za start-upe v letu 2016.
 

Okvirni program dogodka  

13:00              
Pozdravni nagovor
mag. Iztok Lesjak, Tehnološki park Ljubljana in Iniciativa Start:up Slovenija
predstavnik Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo*
Zoran Stančič, vodja Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji

13:10              
Startup Europe Week
predstavitveni video priložnosti za start-upe v EU

13:20                          
Priložnosti za start-upe v letu 2016 oz. kaj jim v letu 2016 pripravlja podjetniški ekosistem
5 minutne predstavitve nacionalnih in lokalnih programov Iniciative Start:up Slovenija, Slovenskega podjetniškega sklada, Javne agencije SPIRIT Slovenija, ABC pospeševalnika, COINVEST-a, CEED-a in Smart Ninje. Sledila bo diskusija in odgovori na vaša vprašanja.

14:20              
Horizon 2020 in SME instrument
mag. Tone Sagadin, ASConsulting

14:50                          
Erasmus za mlade podjetnike
mag. Mojca Cvirn, Tehnološki park Ljubljana

15:00              
Odmor 

15:10              
Okrogla miza oz. pogovor s podjetniki (primeri dobrih praks državnih in evropskih spodbud)             
Pogovarjali se bomo z Matejo Novak iz podjetja Hiša 42, ki bo predstavila primer Erasmus izmenjave, Matejem Gaserjem iz start-upa Nizkocenovci o pridobitvi investicije SK50 in tujih investitorjev ter Tomažem Izakom iz Modrega planeta o pridobitvi investicije SK200 in globalni širitvi podjetja.

15:50              
Q&A in networking

Neformalni del dogodka, namenjen druženju in spoznavanju

Prezentacije
Na spletni povezavi najdete vse prezentacije posameznih partnerjev in programov start-up ekosistema, ki so se predstavili na Startup Europe Week.
 

En dan prej dogodek v ABC pospeševalniku

Poleg dogodka, ki bo v četrtek, 4. februarja, potekal v Tehnološkem parku Ljubljana, bo en dan prej oz. v sredo, 3. Februarja tudi ABC pospeševalnik organiziral dogodek v okviru Startup Europe Week, podrobnejši program tega dogodka pa bo kmalu objavljen na spletni strani startupeuropeweek.eu
 

      
 

 
Kontaktna oseba

Elvisa Basailović
Start:up Slovenia
T: 01 620 34 01
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.