Opis dogodka

Lean Startup Machine v avstrijskem Gradcu!

5. februar ob 18:00 - Styria Media Center, Gadollaplatz 1, Graz
 
 

Lab10, podjetniški inkubator iz avstrijskega Gradca, v sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija in drugimi partnerji za start-upe iz Alpe-Adria regije, organizira Lean Startup Machine, svetovno uveljavljeno delavnico za izgradnjo disruptivnih, globalno uspešnih produktov in podjetij. K udeležbi vabljeni vsi start-upi ali posamezniki oz. ekipe z idejo, ki jo želijo razviti v zgolj 48-ih urah. Z uporabo posebne promocijske kode lsm20 lahko do vstopnic pridete z 20% popustom.

Lean Startup Machine je intezivno 48-urno učenje, doživetje in izkušnja, organizirano po načelih Erica Riesa, ameriškega avtorja biblije za start-upe Lean Startup. Kot slovenski mentorji bodo sodelovali Matej Golob in Lojze Bertoncelj iz Delaj vitko oz. 30Lean ter Dragan Stjepanović, samostojni svetovalec za prodajo.

Gre za znanja oz. praktične nasvete, ki podjetnike in inovatorje hitro in zgoščeno naučijo, kako izgraditi disruptivne globalno uspešne produkte oz. kako inovativne ideje pretvoriti v kupce.
 
”Ven iz stavbe”, ”propadi hitro” in ”uspe naj ti še hitreje” so ena od glavnih načel te vitke metodologije, po katerih se ravnamo tudi pri programih Iniciative Start:up Slovenija.

Zato vas vabimo, da se udeležite delavnice in se izognete največjemu tveganju na začetku poslovanja vsakega start-up podjetja – nezmožnosti pridobiti in zadržati kupce! 
 
 
 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.