Zavaruj podjetje

FTSL d.o.o. Ljubljana
Startup

Mala in srednje velika podjetja (MSP) se pogosto niti ne zavedajo, da so izpostavljena določenim tveganjem, če niso zavarovana. Več kot 40 % malih podjetij nima splošnega zavarovanja, kar 62 % podjetij, ki so zavarovana, pa ni optimalno zavarovanih. Tudi ni hitrega in enostavnega načina, kjer bi lahko MSP-ji dobili personalizirana priporočila, katera zavarovanja so za njih priporočljiva in koliko bi jih to stalo, prav tako ni hitrega in enostavnega načina za upravljanje sklenjenih zavarovanj - dokumentacije, podaljšanje, nadgrajevanje, itd, saj se obstoječa zavarovanja v večini sklepajo “v živo”.

 

Inteligentni spletni vmesnik, ki podjetju omogoči preverjanje njegovih tveganj, konfiguriranje zavarovanja za ta tveganja in upravljanje zavarovanj (dashboard). Vmesnik na podlagi minimalnega števila podatkov (s pomočjo baz - ajpes, zk...) sestavi prilagojeno ponudbo za zavarovanje za MSP in nadalje omogoči uporabniku enostavno spreminjanje police, ko se mu posel širi (doda polico za avto, ko zaposli prvega potnika, poveča polico ko zaposli nove sodelavce, doda zavarovanje terjatev, ko prične z delo s tujino, itn.) neposredno v spletni aplikaciji.

 

S pomočjo strojnega učenja in dostopa do javnih in specializiranih podatkovnih baz sistem podjetju predlaga in prilagodi zavarovanje (personalizira) in mu naknadno enostavno omogoči dodajanje novih postavk, ko se potrebe podjetju spreminjajo. Vse lahko postori na spletu.

 

Jani Pravdič Ustanovitelj in direktor
Vključenost v program
P2 2020 SPS StartupPlus+
Tip trga
B2B
Prihodki v letu 2022
0 - 75k
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.