Sunesis

SUNESIS, inovativne tehnologije in storitve,d.o.o. Ljubljana
Scaleup

Od ustanovitve leta 2014 startup podjetje Sunesis hitro raste na slovenskem in evropskem trgu ter je prejelo več državnih in mednarodnih prestižnih nagrad (Finalisti nagrade Slovenski start:up leta, EuroCloud, Java Duke's Choice Award in druge). Njihova družina inovativnih izdelkov omogoča veliko hitrejšo digitalno transformacijo in razvoj novih digitalnih produktov predvsem velikim podjetjem ter drugim organizacijam.

 

Podjetje združuje visoko usposobljeno ekipo več kot 15 strokovnjakov, ki dosegajo odlične rezultate in imajo bogate izkušnje z oblikovanjem, ustvarjanjem, razvojem in integracijo kompleksnih aplikacij in informacijskih sistemov v oblaku.

 

Poleg storitev, kot so identifikacija ter razvoj digitalnih produktov, je podjetje razvilo tudi digitalno platformo Kumuluz ter predzgrajene poslovne API-je, s čimer podjetjem omogočajo hiter prehod iz zastarele arhitekture v novodobne dobre IT prakse.

 

Njhova ekipa je specializirana za razvoj mikrostoritev, API-jev, vsebnikov, uporabo agilnih razvojnih praks in metodologije DevOps. Prednosti dela s podjetjem Sunesis so agilnost, hitri razvojni cikli, tesen odnos s stranko, visoka kvaliteta in poznavanje najnaprednejših tehnologij. Leta 2014 pa so bili tudi finalisti za nagrado Slovenski start-up leta!

dr. Eva Zupančič Direktor
Vključenost v program
Startup leta finalist
Ključne tehnologije
API storitve Internet stvari Računalništvo v oblaku Spletne in mobilne tehnologije
Tip trga
B2B
Prihodki v letu 2018
301k - 1 M
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.