Opti.Space

Opti.Space d.o.o. Ljubljana
Startup

Mala in srednje velika podjetja ter podjetniki, katerih narava dela zahteva delovni prostor na različnih lokacijah ali občasno uporabo reprezentativnega prostora, se srečujejo z izzivi slabe zasedenosti prostorov in posledično višjih stroškov ter tudi večjo porabo časa za premikanje med lokacijami. Po drugi strani pa številni podjetniki, ki so šele na začetku svoje podjetniške poti nimajo sredstev za stalni najem poslovnih prostorov. 

 

Opti.Space je spletna platforma, kjer na enem mestu najdete vse prostore za kratkoročno  poslovno rabo. Podjetja lahko ponudijo svoje neizkoriščene prostore (delovna miza, pisarna, sejna soba, soba za rekreacijo, prostor za dogodke ipd.) kupcem za krajše obdobje, kot je ura, dan ali mesec. Lahko samo zapolnijo nekaj praznih terminov ali jo v celoti namenijo drugim kupcem.

 

Podjetjem, ki šele začenjajo poslovati ali ne potrebujejo svojega stalnega poslovnega prostora, pa omogoča rezervacijo prostorov za opravljanje svoje dejavnosti po urah ali dnevih. Tako jim omogoča poslovanje brez bremen fiksnih stroškov.

 

Sabina Veronika Golob Soustanoviteljica in direktorica
Podporna okolja
  • Inkubator GEA College
Vključenost v program
P2 2020 SPS StartupPlus+ SK75 2021 SPS
Tip trga
B2B
Prihodki v letu 2022
0 - 75k
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.