Tomaž Kostanjevec

Inovaco
Mentorstvo
Tomaž je strokovnjak za pripravo investicijske dokumentacije z bogatimi izkušnjami v organizaciji.

Tomaž je izvršni direktor podjetja Inovaco d.o.o., kjer se ukvarja s projekti in z delom na različnih segmentih razvoja ter priprave investicijske dokumentacije. Ob tem je tudi vršilec dolžnosti na Spiritu Slovenija, javni agenciji. 

 

Tomaž je odličen v organizaciji, saj se je na tem področju kalil v Mariborski livarni, v podjetju Plinko Kostanjevec ter UKC Maribor. Je tudi dober poznavalec procesa nadzora kakovosti in ima bogate izkušnje z vodenjem ter organizacijo projektne in investicijske dokumentacije. Samo v UKC Maribor je v 9 letih, kolikor je bil tam zaposlen, pripravil več kot 60 investicijskih programov.

 

Leta 2019 se je odzval povabilu in se zaposlil na Ministrstvu za obrambo, kjer je bil zadolžen za razvojni tehnični projekt izgradnje vojaškega letališča. Posvečal se je predvsem infrastrukturnim projektom, tehničnemu sodelovanju ter pridobivanju in izvajanju državnih in mednarodnih projektov. Sodeloval je pri strateškem planiranju mednarodnega projekta na temo vozil na električni pogon in vodikov pogon. 

 

Njegova izobrazba je kombinacija ekonomije, strojništva, menedžmenta in prava.

 

 

 

Ključne kompetence
Investicije in prodaje podjetij Poslovna strategija Prodaja in razvoj poslovanja
Ključne industrije
Izobraževanje in upravljanje znanja Medicinske naprave in tehnologije Oblikovanje in inženiring Proizvodni procesi Vzdrževanje
Poznavanje tehnologij
Drugo Ekspertni sistemi
Izkušnje s tipom trga
B2B B2C
Izkušnje s tujimi trgi
Madžarska Nemčija Turčija
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Idejna faza
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.