Tadej Gregorčič

Coherence.io
Mentorstvo, Partnerstvo
Soustanovitelj in produktni direktor Coherence in soustanovitelj in tehnični direktor Motiviti

Tadej je razvijalec, oblikovalec in podjetnik z 20 leti profesionalnih izkušenj iz industrije računalniških iger, IT industrije ter digitalnih agencij.

 

Kot soustanovitelj in produktni direktor visokotehnološkega startupa Coherence na Švedskem razvija novo platformo za grajenje virtualnih svetov in online večigralskih iger.

 

Kot ustanovitelj in tehnični direktor slovenskega razvojnega studia Motiviti je sodeloval na številnih globalnih projektih s podjetji, kot so Supercell, Adidas, LG, International Center of Photography in NBC Universal. Tadej ima bogate izkušnje pri načrtovanju, oblikovanju in prodaji programske opreme za splet, mobilne naprave in igralne konzole.

 

Je specialist za programsko arhitekturo, razvoj iger, aplikacij in sistemov za različne platforme. Tadej prav tako vodi organizacijo konference Slovenia Game Conference, ki poteka vsako leto jeseni v Ljubljani in privabi okrog 600 udeležencev iz industrije računalniških iger.

Ključne kompetence
Razvoj programske opreme Razvoj programske opreme Uporabniška izkušnja
Ključne industrije
Igre in igrače IT oprema in infrastruktura Osebne naprave in aplikacije Produktivnost in poslovne aplikacije Združevanje in obdelava podatkov
Poznavanje tehnologij
Obogatena resničnost P2P omrežja Računalništvo v oblaku Spletne in mobilne tehnologije Strežniki in omrežja
Mentor v programih
P2 2013 SPS SK75 2022 SPS
Izkušnje s tipom trga
B2B B2C
Izkušnje s tujimi trgi
Avstrija Češka Danska Finska Islandija Islandija Italija Nemčija Švedska Velika Britanija Združene države Amerike
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Idejna faza
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.