Peter Kos

NetApp
Mentorstvo, Partnerstvo, Investitorstvo
Podjetnik in svetovalec, ki je v 17 letih v mednarodnih korporacijah nabral mnogo izkušenj, ki jih želi sedaj deliti s startupi.

Peter je svojo kariero pričel kot poročevalec v podjetju Mobinet, kjer je pokrival teme okoli Telco in testiranja mobilnih telefonov. Po tem je pričel in zaključil izobraževanje za prodajalca v ustanovi IBM Global Sales School ter začel delati na prodajnih aktivnostih v sklopu podjetja IBM. Pot je nadaljeval v podjetju CA, trenutno pa dela v podjetju NetApp, kjer skrbi in vodi aktivnosti prodajnega kanala za Vzhodno Evropo, Baltik, Turčijo, Portugalsko in severne evropske države.

 

Svoje bogate izkušnje in znanja, pridobljena v mednarodnih korporacijah, želi sedaj prenašati na startup podjetja, ki jim lahko pomaga na področjih marketinga in PR, razvoja prodaje in poslovanja, poslovne strategije ter "power pitchinga".

Ključne kompetence
Marketing in PR Poslovna strategija Prodaja in razvoj poslovanja
Ključne industrije
IT oprema in infrastruktura Izobraževanje in upravljanje znanja Komunikacija in sodelovanje Osebne naprave in aplikacije Produktivnost in poslovne aplikacije
Izkušnje s tipom trga
B2B B2C B2G
Izkušnje s tujimi trgi
Islandija Norveška Ruska federacija Turčija Združene države Amerike
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Zgodnja faza
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.