Luka Topolovec

Equaleyes
Mentorstvo, Partnerstvo
Soustanovitelj in direktor podjetja Equaleyes Solutions, ki je osvojilo zmage na hekatonih TechCrunch Disrupt in Droidcon Hackaton.

Luka Topolovec je soustanovitelj in direktor slovensko-angleškega startupa Drugi vid oziroma Equaleyes Solutions, ki deluje v Londonu in Mariboru. Je eden vidnejših slovenskih startup podjetnikov in mentorjev ter je aktiven član mariborske startup skupnosti s kombinacijo inženirskih in vodstvenih oziroma managerskih znanj, veščin ter izkušenj. Skupaj z ekipo Equaleyes Solutions je svoje podjetje do prepoznavnosti doma in v tujini pripeljal tudi z odmevnimi zmagami na najuglednejših programerskih maratonih oziroma hekatonih, kot so TechCrunch Disrupt (dve zmagi zapored, leta 2015 in 2016) in Droidcon Hackathon.

 

Njegove mentorske kapacitete obsegajo vse ravni produktnega, projektnega in poslovnega razvoja, odnosov s strankami, sodelavci in uporabniki, vključno s programiranjem na platformah Android in iOS, produktnimi predstavitvami ter neposrednimi marketinškimi aktivnostmi.

Ključne kompetence
Drugo Poslovna strategija Razvoj programske opreme
Ključne industrije
Infrastruktura in distribucija Izobraževanje in upravljanje znanja Osebne naprave in aplikacije Produktivnost in poslovne aplikacije Rešitve za plačevanje
Poznavanje tehnologij
Spletne in mobilne tehnologije
Mentor v programih
P2 2013 SPS SK75 2022 SPS
Izkušnje s tipom trga
B2B B2C
Izkušnje s tujimi trgi
Nemčija Velika Britanija Združene države Amerike
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Zgodnja faza
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.