Herbert Paar

KidComm
Mentorstvo, Partnerstvo
Podjetnik s 30-letnimi izkušnjami na vodilnih pozicijah v mednarodnih koroporacijah in internih inovacijskih oddelkih.

Herbert je startup mentor, podjetnik, IT strokovnjak, razvijalec programske opreme, dostikrat tudi projektni vodja in ustanovitelj treh startupov.

Pohvali se lahko z več kot 30-letnimi izkušnjami na vodilnih položajih v mednarodnih korporacijah in internih inovacijskih oddelkih. Svoje izkušnje je nabiral v priznanih podjetjih, kot so Philips, Atos, AVL, Roche, Kapsch, ÖBB, SBB, T-Systems, Raiffeisen in Allianz. Do nedavnega je bil vodja razvoja pri podjetju m-smartsolutions GmbH, kjer se ukvarjajo z vzpostavitvijo elegantnih rešitev za pametne domove, trenutno pa kot razvijalec sodeluje v švicarskem podjetju Adnovum na digitalizaciji bančnih storitev.

 

Svoje izkušnje prenaša na startupe, bodisi kot ocenjevalec SK75 startup podjetij kot tudi mentor, ki startupom pomaga predvsem na tehnični strani, pri razvoju uporabniške izkušnje, programske opreme in oblikovanja produktov.

Ključne kompetence
Oblikovanje in razvoj produktov Razvoj programske opreme Uporabniška izkušnja
Ključne industrije
IT oprema in infrastruktura Oblikovanje in inženiring Produktivnost in poslovne aplikacije Proizvodni procesi Zaznavanje in avtomatizacija
Poznavanje tehnologij
API storitve Avtonomni sistemi Ekspertni sistemi Pametni dom Računalništvo v oblaku
Izkušnje s tipom trga
B2B B2C B2G
Izkušnje s tujimi trgi
Avstrija Francija Nemčija Nizozemska Slovenija Švedska Švica Velika Britanija Združene države Amerike
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Semenska faza
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.