Aljoša Huber

IntelPlan
Mentorstvo
Ustanovitelj svetovalnega podjetja IntelPlan in sistemov strategij Od idej do rešitev ter izkušeni mentor in svetovalec v slovenskem startup ekosistemu.

Ustanovitelj in direktor startupov, direktor v korporaciji ter izkušeni mentor, svetovalec in predavatelj v startup in podjetniškem ekosistemu. 

Aljoša je ustanovitelj sistemov za razvoj in izboljšanje poslovanja “Rešitve zagotovljene” ter podjetniško svetovalnega podjetja Ad Astra Consulting. Pred tem je bil direktor inovativnega startup podjetja inteligentne industrijske razsvetljave Svetloba (REFLECTA Group) ter direktor prodaje, marketinga in razvoja storitev Pošte Slovenije. 

Z 20+ leti izkušenj na področjih razvoja poslovnih modelov, produktov in storitev, prodaje, marketinga, strategij, procesov, ekip in osebnega razvoja je kot mentor in svetovalec pomagal več kot 90 startupom in podjetjem različnih dejavnosti in velikosti. 

Njegovo poslanstvo je ozaveščeno izboljševanje obstoječega stanja podjetij, posameznikov in družbe, tako da startupom, podjetjem in drugim organizacijam pomaga razvijati in uvajati inovativne poslovne modele, ozaveščeno miselnost in sistemske trajnostne rešitve za doseganje naslednje stopnje razvoja in prilagoditev. 

Iskanje rešitev vgrajeno v DNK. Rešitve zagotovljene.

Mentorirana podjetja
Ključne kompetence
Marketing in PR Poslovna strategija Prodaja in razvoj poslovanja
Ključne industrije
Izobraževanje in upravljanje znanja Marketing in oglaševanje Proizvodni procesi Raziskovanje in proizvodnja Upravljanje dobavne verige
Poznavanje tehnologij
Pomoč zaposlenim Sistemi za upravljanje povpraševanja
Mentor v programih
P2 2010 SPS P2 2013 SPS P2 2020 SPS SK75 2022 SPS
Izkušnje s tipom trga
B2B B2C
Izkušnje s tujimi trgi
Avstrija Češka Hrvaška Italija Nemčija Ruska federacija Združeni Arabski Emirati
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Drugo
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.