Settings = { cultureInfo: "sl-si", cookieUrl: "/sl-si/politika-piskotkov", };

Aljoša Huber

IntelPlan
Mentorstvo
Ustanovitelj svetovalnega podjetja IntelPlan in sistemov strategij Od idej do rešitev ter izkušeni mentor in svetovalec v slovenskem startup ekosistemu.

Ustanovitelj in direktor startupov, direktor v korporaciji ter izkušeni mentor, svetovalec in predavatelj v startup in podjetniškem ekosistemu. 

Aljoša je ustanovitelj sistemov za razvoj in izboljšanje poslovanja “Rešitve zagotovljene” ter podjetniško svetovalnega podjetja Ad Astra Consulting. Pred tem je bil direktor inovativnega startup podjetja inteligentne industrijske razsvetljave Svetloba (REFLECTA Group) ter direktor prodaje, marketinga in razvoja storitev Pošte Slovenije. 

Z 20+ leti izkušenj na področjih razvoja poslovnih modelov, produktov in storitev, prodaje, marketinga, strategij, procesov, ekip in osebnega razvoja je kot mentor in svetovalec pomagal več kot 90 startupom in podjetjem različnih dejavnosti in velikosti. 

Njegovo poslanstvo je ozaveščeno izboljševanje obstoječega stanja podjetij, posameznikov in družbe, tako da startupom, podjetjem in drugim organizacijam pomaga razvijati in uvajati inovativne poslovne modele, ozaveščeno miselnost in sistemske trajnostne rešitve za doseganje naslednje stopnje razvoja in prilagoditev. 

Iskanje rešitev vgrajeno v DNK. Rešitve zagotovljene.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.